Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas vagyok,ha szerelmes vagyok valakibe és várok rá,vele vagyok,miközben ő elmondta,hogy neki rengeteg idő,hogy igazán kötődni tudjon,és megszeresse a másikat? Kérdeztem,tudna- e velem komolyabb érzelmeket? Erre azt mondta,hogy úgy érzi,hogy
Figyelt kérdés
igen,de ez idő. Egy szánalmas kis ostoba vagyok,hogy kitartok már hónapok óta, mert én beleszerettem?2021. szept. 7. 20:49
11/18 anonim válasza:
Kezeld lazábban mert máshogy nem lehet, jelenleg nekem is ilyen a szitu és muszáj nincs más lehetőség. Ha!!! Szeretnéd végig vinni ezt.
12/18 A kérdező kommentje:
11: köszönöm. Szeretném végigvinni..ezt ő is mondta, hogy nekem így nem lesz jó vele,ha nem tudom elfogadni,hogy neki a komolyabb érzelmekhez idő kell. Most pl.sirtam este kicsit
2021. szept. 7. 22:22
13/18 anonim válasza:
Te sírsz, őt pedig biztosan feszélyezi, hogy te vársz rá, sürgetve érzi magát. Még ha szeretne is szeretni, mű dolog az egész, erőltetett.
14/18 anonim válasza:
Volt ilyenben részem, ma már nem mennék bele mégegyszer ilyenbe.
15/18 anonim válasza:
Lehet, hogy neked és neki merőben mást jelentenek a komoly érzelmek. Lehet, hogy te azt várod, hogy minden randira virággal, meglepetéssel készüljön, holott soha eszébe sem fog jutni, ő meg azon gondolkozik, hogy azt mondja szeretlek. Vagy éppen fordítva!
A tetteit figyeld, ne amit mond.
16/18 anonim válasza:
Most tényleg egy szón múlik a boldogságod? Amúgy milyen a kapcsolatod az illetővel?
17/18 anonim válasza:
Megértelek hogy milyen érzés ez...én 2 éve vagyok ilyesmi helyzetbe és igen szánalmasnak érzem magam...
18/18 anonim válasza:
Csak magaddal cseszel ki, te vársz, ő meg majd megismer mást, akit az elejétől szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!