Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szeretitek,ha egy nő szeret titeket? Úgy értem, együtt vagytok,alakul valami köztetek és a nő elmondja őszintén,hogy szerelmes belétek? És szeretitek,ha az ágyban mindent igyekszik megtenni a ti oromotokert? Ez értékelendő?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 15:22
1/17 A kérdező kommentje:
Örömötökért
2021. szept. 6. 15:23
2/17 anonim válasza:
Ez természetes, de az ágyban kölcsönösek az örömök :)
3/17 A kérdező kommentje:
És ha tudod,hogy neked lassabban működnek az érzelmeid,akkor neked akkor is jó,ha a nő elmondja őszintén,hogy mit érez irántad?
2021. szept. 6. 15:31
4/17 anonim válasza:
Nem nagyon szeretik a pasik a nagy ömlengéseket, tapadós csajokat.
5/17 anonim válasza:
Hát azért ne rendelje totál alá magát csak az én vágyaimnak. Legyen önbecsülése... Nem szerencsés túl korán szerelmet vallani. El kell azért telni közösen eltöltött időnek, programoknak stb., hogy valaki szerelmet valljon.
6/17 anonim válasza:
Most együtt is vagytok vagy alakul? Mert nem mindegy. Ha meg valakik együtt vannak, akkor miért fura, ha szeretik egymást? Ez olyan, mintha itt nem lennél benne biztos. Ennyivel meg nem nyersz meg senkit, ellenben jól vissza lehet élni vele.
7/17 A kérdező kommentje:
8 hónap idő elfogadható?
2021. szept. 6. 15:39
8/17 anonim válasza:
Hát nálam ez létszükséglet és alap, hogy ezt akarom tőle, és én is akarom őt szeretni. Minden kapcsolatomban ez volt, mert csak akkor jövök össze valakivel, ha már érzem, hogy szeretjük egymást. Ez a legfontosabb.
9/17 anonim válasza:
Párkapcsolat, ami felvállalt vagy összejárás? :)
10/17 A kérdező kommentje:
8: együtt voltunk, baratkoztunk, fél évig. Majd megszakadt és most újra találkozhatunk,randizunk. És én elmondtam,hogy beleszerettem,őszintén. Azt is tudom,hogy neki több idő kell, mert minden kapcsolata így működött.sok idő,hogy kötődjön ,hogy igazán megszeressen. Szóval én elmondtam őszintén,mit érzek iránta. Nem mondta,hogy nem kellene. Azt mondta, ő is kezdett megszeretni a fél év alatt,míg együtt voltunk.
2021. szept. 6. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!