Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Szeretitek,ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szeretitek,ha egy nő szeret titeket? Úgy értem, együtt vagytok,alakul valami köztetek és a nő elmondja őszintén,hogy szerelmes belétek? És szeretitek,ha az ágyban mindent igyekszik megtenni a ti oromotokert? Ez értékelendő?

Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 15:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hany evesek vagytok? Persze, tobb ido kell neki, duma. Egyszer mar volt lehetosege, ha egyutt voltatok, most jo volt levenni ismet a polcrol. Persze, nyilvan imponal neki, hogy odavagy erte, latja is, nem kell mondanod. Lehetnel kevesbe naiv.
2021. szept. 6. 15:47
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Ismét egy "nehezen kötődik, de dugni tud" felvonás. Persze, tedd oda magad, ha azt hiszed, majd ettől elvesz. :)
2021. szept. 6. 15:51
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
Van baj nálad, ha ezzel akarsz pasit fogni. Aztán majd megy a rinya, hogy csak dugni kellesz.
2021. szept. 6. 16:03
 14/17 anonim ***** válasza:
58%
A ferfiak nem igy mukodnek. Persze kellemes, ha van egy konyhatunderbe oltott szexrabszolga a hazban, de egy normalis ferfinak ennel tobbre szuksege. Itt az a kerdes, hogy normalis ferfit szedtel-e ossze. Ha nem, akkor siman eleg lehet, amit csinalsz, ez mar boven langyos viz.
2021. szept. 6. 16:04
 15/17 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem lejáratod magad elotte be vagy csicskulva..
2021. szept. 6. 16:06
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem szerelmes beléd, akkor sok neki, de ha szeret, akkor nyilván értékeli. Bizonytalannak érezlek, ami nem jó jel...
2021. szept. 6. 17:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez lenne a cél, egy pár/társ aki szeret és én is szeretem viszont, és mindkettőnknek az lenne a célja hogy boldoggá tegyük egymást és nem az h bántsuk és kihasználjuk a másikat. Egy lány akinek bármit elmondhatnék és ő is nekem, egy lány aki a nyakamba ugrana ha hazaérek munkábol és ölelne csokolna, összebujva pihennénk és szerelmeskednénk amikor és ahogy jól esik. Valaki aki azon van h segítsen és nem azon h elásson, aki nem kacsintgat folyton félre és nem csak a lehetőségre vár hogy elhagyhasson egy jo partiért. Aki nem a pénzemért van velem hanem az emberért aki vagyok, akivel bármit csinálhatnék bárhova elmehetnék és emlékek százait ezreit hozhatnánk létre. Aki tényleg társ lenne és menedék ebben az őrült világban, aki megértene és törődne velem ha valami baj van és nem még egy újabb kést döfne a hátamba. Aki úgy szeret ahogy vagyok és nem úgy ahogy elképzel más stílus más haj más kocsi más munka más minden ami már nem is én vagyok távolról sem. Valaki aki az életem és a világom lehetne egészen addig ameddig élek és lelegzek, akivel közös családot hozhatnék létre és akivel közös gyerekeim lehetnének ezzel is megkoronázva szerelmünket. Akivel együtt öregedhetnék meg élhetnénk egészen addig ameddig megadatik. Olyan valaki akivel ha visszatekintek a közös életünkre azt mondhatom hogy érdemes volt élnem és dolgoznom ezért. Olyan valaki aki ha azt mondja hogy h szeret és sose hagy el azt nem csak képletesen érti és nem lép le 1 honap után ha valami kis nehézség van hanem megoldjuk ketten. Olyan aki nem hazudik a képembe manipulál hiteget és beetet, aztán bemeséli nekem h minden az én hibám és hogy egy beteg sérült ember vagyok, aki roszabb mindennél és mindenkinél ezen a világon. Olyan valaki aki nem vesz el tőlem minden reményt és álmot amire valaha is vágytam, tipor a földbe és tör össze bennem minden amit csak talál mondván nekem csak azért kellett h legyen valakim. Olyan valaki aki aztán nem hagy el és jön össze olyannal akivel még sose találkozott épp h 2üzenetet beszélt vele 2napja.... Szép is lenne az élet, ha szép lenne :) majd talán a következő az lesz :(
2021. szept. 6. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!