Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem lép, de nem birjuk hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lép, de nem birjuk hogy ne beszeljünk,szenvedek mi lesz ha elkülnöm a nőjének a beszélgetéseinket? Elveszitem ot vagy nem? legalabb tortenik valami?

Figyelt kérdés

Amikor megkedveltem nem tudtam hogy van noje van, igazabol mindegy is mert semmi nem volt koztunk soha....az elejetol kezdve tudta o is meg en is hogy nekunk dolgunk van egymassal. De semmi nem tortent soha. Tudtuk hogy még rosszabb lenne a helyzet. Volt hogy talalkozni akartunk munkan kivul is de vegul nem talalkoztunk mert tudtuk hogy rosszabb lesz.

Volt hogy nem szoltunk egymashoz, kuzdottunk, haragoskodtunk de egy ido utan mar ott tartottunk hogy nem birtuk ki hogy ne szoljunk egymashoz....

En mar nem dolgozok ott. Lepnem kellett. Azota még jobban erzem hogy akar engem amikor csak tudunk mindig beszelunk, es neki is rossz mondta is, de nem lep....

Azon gondolkozok elkuldok egy ket beszelgetest amit beszelgettunk ahol pl leirja hogy neki is rossz hogy igy vagyunk , vagy nem tudom mit kene csinalni.....nem birom ki hogy ne beszeljek vele

Ha en nem csinalok valamit most orokke banni fogom ahogyan ő is mondta hogy tudja hogy megfogja banni ha nem tesz valamit.

Nem fogom eldobni a szerelmemet, hiszen ő nem a megfelelo emberrel van es tudom hogy nem ez kell neki

2021. aug. 20. 20:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj *

A többiért is bocs.

2021. aug. 20. 22:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet... szerintem nem fog lépni.Engem is hülyített egy ilyen, állítása szerint én vagyok a legszebb,legokosabb, legkedvesebb nő,akivel valaha találkozott. 7 éve együtt van a nőjével, közös gyerek, hitel nincs.Csak hát azt mondja, ennyi idő után nem egyszerű dolog a szakítás.De azért ahhoz lett volna esze, hogy viszonyt kezdjen velem.Szánalmasak az ilyen férfiak, ha tényleg te lennél az igaz szerelme, már rég lépett volna.
2021. aug. 21. 16:53
 13/13 anonim ***** válasza:
48%

Aha persze.. ÉS te meg szép naivan elhiszed, hogy mindig Ő szakított a lánnyal? Ugye vágod, hogy a legtöbb pasi ugyanezt kamuzná hasonló helyzetben?

Nem kell ám minden elhinni ami kijön egy férfi száján.. ;)

Nyilván nem fog eléd állni, hogy "bocs, de egy gerinctelen nyomorék vagyok, mindig visszakönyörgöm magam a csajomnak, de se elhagyni, se 100%maradni nem tudok, mert balf*sz vagyok, de veled viszont addig is jó beszélgetni, hátha egyszer tényleg kivág."

2022. febr. 21. 09:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!