Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem lép, de nem birjuk hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lép, de nem birjuk hogy ne beszeljünk,szenvedek mi lesz ha elkülnöm a nőjének a beszélgetéseinket? Elveszitem ot vagy nem? legalabb tortenik valami?

Figyelt kérdés

Amikor megkedveltem nem tudtam hogy van noje van, igazabol mindegy is mert semmi nem volt koztunk soha....az elejetol kezdve tudta o is meg en is hogy nekunk dolgunk van egymassal. De semmi nem tortent soha. Tudtuk hogy még rosszabb lenne a helyzet. Volt hogy talalkozni akartunk munkan kivul is de vegul nem talalkoztunk mert tudtuk hogy rosszabb lesz.

Volt hogy nem szoltunk egymashoz, kuzdottunk, haragoskodtunk de egy ido utan mar ott tartottunk hogy nem birtuk ki hogy ne szoljunk egymashoz....

En mar nem dolgozok ott. Lepnem kellett. Azota még jobban erzem hogy akar engem amikor csak tudunk mindig beszelunk, es neki is rossz mondta is, de nem lep....

Azon gondolkozok elkuldok egy ket beszelgetest amit beszelgettunk ahol pl leirja hogy neki is rossz hogy igy vagyunk , vagy nem tudom mit kene csinalni.....nem birom ki hogy ne beszeljek vele

Ha en nem csinalok valamit most orokke banni fogom ahogyan ő is mondta hogy tudja hogy megfogja banni ha nem tesz valamit.

Nem fogom eldobni a szerelmemet, hiszen ő nem a megfelelo emberrel van es tudom hogy nem ez kell neki

2021. aug. 20. 20:04
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Es most hagyjuk azt hogy en gonosz vagyok meg stb! Nem erdekel. Engem sem sajnalt soha senki, ott tettek alam ahol tudtak sosem nezett senki semmibe!

Nem fogom eldobni a szerelmemet azert mert ott van az a no.

Ha teljesen ereznem hogy o leszar engem nem kellek neki stb stb akkor leszarnam es mashogy gondolkoznek, de tudom h ez nem igy van

2021. aug. 20. 20:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Vagy szepen leirom neki a helyzetet vagy nem tudom
2021. aug. 20. 20:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kell neked tényleg egy ilyen pasi, aki a barátnője háta mögött mással írogat? Mert ha veled lenne, akkor is találna "jobbat" úgymond egy idő után.

Én inkább azt javaslom, hogy hagyd a pasit a fenébe, és majd ha szingli lesz, akkor beszéljetek a továbbiakról. Ha a csajjal tudatod a beszélgetéseket, csak rontani fogsz a helyzeten, mert egyrészt nem biztos, hogy kidobja a fiút (vagy kimagyarázza, vagy a csaj túlságosan szereti ahhoz, hogy emiatt elhagyja), másrészt a kavarás miatt tuti, hogy a későbbiekben sem fog veled összejönni.

2021. aug. 20. 20:08
 4/13 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy még a nő konyorogne neki hogy ne hagyja el

Mar nagyon sokszor szakitott vele a fiu

De amugy ő nem elvezi ezt hogy a hata mogott beszel velem mert szokta mondani hogy ez nem konnyu neki csak nem tud mit csinalni

2021. aug. 20. 20:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkora bennem a harag hogy nem lép hogy azt elmondani nem tudom
2021. aug. 20. 20:12
 6/13 anonim ***** válasza:
98%
Ennyire kellesz neki...
2021. aug. 20. 20:25
 7/13 anonim ***** válasza:
98%
Nem kellesz neki azért nem lép.
2021. aug. 20. 20:34
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Figyelj. Én értem a vívódásodat, hasonló helyzetben őrlődtem majdnem 2 évig. Soha nem fog lépni, nem fog borítani. Ha tényleg téged akarna azt már bizonyította volna.Neki így kényelmes, nem akarja bukni az ingyencseléd-kéznélp.nci kombót amit otthon megkap. És még ráadásul imponál is neki hogy 2 nő is kénye-kedvét lesi. Hagyd a francba, ne alázkodj tovább. Keress olyat, aki csak neked él és téged szeret.
2021. aug. 20. 21:06
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

Úgy kéne téged szájon ***.

Nem téged szeret. Pont.

Inkább kezeltesd magad, pszichiátria.

2021. aug. 20. 21:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért nem hagyja ott a nőjét, ha bejavarsz akkor sztm a büdös életbe nem látod.

Miért nem tud mit csinálni? Közös ház, gyerek? Mert ha rz sincs, akkor vagy egy puha pocs vagy egyszerűen nem érdekeled annyira mint gondolod!

Ennyi volt a dolgotok egymással és ezt elkell fogadni. 🤷🏻‍♀️

Nem csak azért lép be valaki az életedbe, hogy ott is maradjon.

Találj az esetből inkább!

Tapasztalatból is írom!

N29

2021. aug. 20. 22:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!