Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok, ha felvállaljuk egymást? Akkor is megbélyegeznének minket, ha tiszta, őszinte szerelem a miénk, igaz?
10 éve élek párkapcsolatban, ugyanúgy, ahogy a szerelmem is. Mindkettőnknek vannak gyermekei. A kapcsolataink zátonyra futottak, és már csak a gyerekek miatt élünk mind a ketten abban a kapcsolatban, ahonnan szívünk szerint azonnal lépnénk. De ugye ez nem olyan egyszerű, közös házak, közös gyermekek, közös élet. De ez így nem mehet tovább. A szerelem, ami összeköt minket, nagyon erős, különleges. Úgy érzi mindkettőnk, hogy megtaláltuk a másik felünket, azt, aki mellett megöregedne.
Szenvedtünk eleget, hogy megérdemeljük a boldogságot.
Eddig a gyerekekre gondoltunk, de magunkra is kell. Nekünk is csak ez az egy életünk van. Nem élhetjük vitában, szomorúságban.
Tudom azt, hogy le kellett volna zárni. Már mielőtt elkezdődtek köztünk a dolgok, de félek, hogy mi vár ránk.
Bár úgy érzem akármi is az, megéri, értünk kettőnkért.
Mi a véleményetek erről?
"a magány, ami a társadalomban emiatt rátok vár, elég pusztító lehet (lsd. Anna Karenina)"
Abban az idoben, a varhato atlageletkor Magyarorszagon 36 (nok), illetve 32 ev (ferfiak) volt.
Vagyis a hazassagok ugyanannyi ideig tartottak, mint most....
37F incel
16-os, miért reménytelen? Éljétek meg titokban és kész. Szarjátok le a közvéleményt és legyetek diszkrétek.
Én boldog voltam, amikor kaptam egy ilyen szerelmet váratlanul az élettől. De ő inkább eldobta. Valószínű én szerettem jobban. Életem legszebb ajándéka lett volna egy titkos szerelem. Pedig egész addig elítéltem a megcsalást. De a szerelem az szerelem, akkor is, ha a másik házas és gyerekek vannak. Ami köztünk volt, ahhoz nem volt köze senkinek. Mert köztünk volt és akkor is köztünk volt, ha bármelyikünk házastársa a feje tetejére állt volna. Persze be lehet állni a sorba és eldobni a szerelmet, pedig az nem sokszor van az ember életében és nem mindig olyan csomagolásban érkezi, ahogy azt elvártuk volna. Ha nem kell, akkor persze nem kötelező élni vele.
Soha nem vártam volna, hogy elhagyja a gyerekeit. Nem minden férfinek opció a hétvégi apaság és nem is tudok becsülni olyan férfit, aki elhagyja a saját gyerekét értem.
Mindegy, úgy tűnik, neki nem értem annyit, hogy legalább titokban megéljük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!