Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok, ha felvállaljuk egymást? Akkor is megbélyegeznének minket, ha tiszta, őszinte szerelem a miénk, igaz?
10 éve élek párkapcsolatban, ugyanúgy, ahogy a szerelmem is. Mindkettőnknek vannak gyermekei. A kapcsolataink zátonyra futottak, és már csak a gyerekek miatt élünk mind a ketten abban a kapcsolatban, ahonnan szívünk szerint azonnal lépnénk. De ugye ez nem olyan egyszerű, közös házak, közös gyermekek, közös élet. De ez így nem mehet tovább. A szerelem, ami összeköt minket, nagyon erős, különleges. Úgy érzi mindkettőnk, hogy megtaláltuk a másik felünket, azt, aki mellett megöregedne.
Szenvedtünk eleget, hogy megérdemeljük a boldogságot.
Eddig a gyerekekre gondoltunk, de magunkra is kell. Nekünk is csak ez az egy életünk van. Nem élhetjük vitában, szomorúságban.
Tudom azt, hogy le kellett volna zárni. Már mielőtt elkezdődtek köztünk a dolgok, de félek, hogy mi vár ránk.
Bár úgy érzem akármi is az, megéri, értünk kettőnkért.
Mi a véleményetek erről?
Meg fognak bélyegezni és a magány, ami a társadalomban emiatt rátok vár, elég pusztító lehet (lsd. Anna Karenina), de én ezt még bevállalnám.
Viszont kettőtök közül a férfi fog sokkal többet veszíteni.
Valószínű hétvégi apát csinál belőle a felesége. A gyerekeken keresztül keményen bosszút fog állni. És lehet, hogy egy nap arra ébred a szerelme mellett, hogy elvesztette miatta azt, ami a legfontosabb a világon.
Én ezért engedtem el a szerelmemet.:(
Nem akartam, hogy miattam elveszítse a gyerekeit.
És ő se akarta ezt, nagyon sokat harcolt kettőnk és önmaga ellen. Én ezt tiszteletben tartom most már.
Mi nem feküdtünk le egymással, de nem ezen múlt.
? Senki sem fog megbélyegezni titeket ezért.. A válás normális.
Tudod miért fognak? Mert a gyávaságot a gyerekekkel próbáljátok titkolni.. Ki takarózik a gyerekeivel, ha rossz a kapcsolata és nem mer kilépni? Ez nagyon aljas felelősséghárítás(vagy nagyon buták vagytok). A gyereknek nem egy férfi és egy nő kell mindenáron kapcsolatban, hanem két boldog felnőtt! aki törődik vele, és ha már példát mutattok az legyen olyan, amit a gyereknek is akartok! Olyan életet akarsz neki, ahol éveken át szenved valaki mellett, akit nem szeret? Ha nem, miért mutatsz ilyen példát? Azt hiszed jó neki, ha lát két embert, akik nem szeretik egymást, és azt hiszi, az a normális kapcsolat két felnőtt között?
Most lépjetek ki, minél gyorsabban, had tanulhassa meg a gyerek, hogyan kell tenni a boldogságért és nem szabad hazudni a látszatért!
Nagyon sajnálom hogy így kellett legyen nálatok.
Tudom, hogyha belevágunk, borzasztó nehéz lesz neki.
Beszéltünk erről. Úgy érzi, h nem tud a gyerekeinek példát mutatni akkor, ha egy olyan embert látnak minden nap, aki nem boldog, aki vitázik, aki ideges.
Azt érzi, hogy egy kiegyensúlyozott, boldog apa kell a gyermekeinek, akik így látják öt, még ha nem is minden nap. Imádja őket, jó apa. De boldogtalan.
Ha nem lennék az életében, akkor sem maradna a kapcsolatban tovább.
Utolsó, teljesen igazad van. Köszönöm a kommentedet.
Betalált rendesen, rákoppintottál ezzel a fejemre, és egyben a lényegre.
Tényleg köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!