Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van nagyobb visszhangja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van nagyobb visszhangja annak, amikor egy férfi megüt egy nőt, mint amikor fordítva van?

Figyelt kérdés

"aki megüt egy nőt, az nem férfi" - ilyen álokoskodás hangzik el gyakran, elfeljetve azt, hogy vannak nők, akik tönkre tudnak tenni embereket, így egy pofon a legkisebb dolog lenne, amit megérdenelnének.

A másik meg az, hogy ha egy nő megüt egy férfit, az komikum forrása is lehet, az emberek egyszerűen viccesnek találják. Esetleg rosszul néznek a pasikra, hogy milyen szemét lehet, ki tudja mit csinálhatott. Vagy nem foglalkoznak vele.

Egyszerűen hihetetlen, ez az egész. Amikor engem a volt barátnőm azzal fenyegetett egy vita után, hogy megvert volna, az gondolom senkit se érdekelne, de ha én mondtam volna neki ugyanezt, az már kicsapta volna a biztosítékot. Teljesen elfeljetve, hogy egy nő is tud fizikai fájdalmat okozni, ha például felkapja a kroffolót, és elkezdi vele ütni a férfi fejét.

2021. jún. 13. 12:17
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
*különbséget teszel az emberek között,
2021. jún. 13. 13:06
 22/43 anonim ***** válasza:
61%
Miután a nők mindig a náluk magasabb, erősebb pasikat preferálják, nyugi, kevés nő meri fizikailag bántalmazni a párját.
2021. jún. 13. 13:07
 23/43 A kérdező kommentje:

A nők az alapján ütik meg a férfit, hogy tudják: a társadalmi elvárások miatt a férfi feltehetően nem mer majd visszaütni. Mivel a társadalom szerint aki megüt egy nőt, az nem férfi.

Tehát simán előfordulhat, hogy egy nőna kigyúrt párját időnként arcon, vagy hátbavágja, aki eltűri, főleg, ha szerelmes.

2021. jún. 13. 13:12
 24/43 anonim ***** válasza:
42%
Hát akkor jó nagy hülye. De ne aggódj, mi a férfias férfiakat szeretjük, akiket nem lehet megütni. Ezért nem lesz neked soha nőd, mert itt parázol valami hülyeség miatt, ami sosem fog megtörténni veled.
2021. jún. 13. 13:15
 25/43 anonim ***** válasza:
84%

"vannak nők, akik tönkre tudnak tenni embereket, így egy pofon a legkisebb dolog lenne, amit megérdenelnének."

Nem, akkor sem verekszünk. Ez primitív dolog.

Egyébként én mint nő azt mondom semmivel nem gusztustalanabb az a férfi aki megut egy nőt mint az a nő aki megut egy férfit. A férfi a fizikai fölényét használja ki, a nő meg az enyhébb megitelest. Szóval mindkettő undorító dolog.

Abban pedig hogy ezt nem veszik komolyan szerintem maguk a férfiak is felelosek. Persze csak addig még velük meg nem történik. De ameg ezt mástól hallják ők is sokszor csak nevetnek az egészen.

2021. jún. 13. 13:18
 26/43 A kérdező kommentje:

A verekedés egyáltalán nem primitív dolog. Csak gondolj bele: mi van akkor ha például egy nő megöli a párját féltékenység miatt. Ha mondjuk annak az embernek az öccse orrbavágja a nőt a tárgyaláson az primitív dolog? Tényleg primitív lenne az a srác, aki a testére gyilkosát megüti, csak azért, mert az nő?

Ha szerinted igen, akkor te vagy a primitív.

2021. jún. 13. 13:23
 27/43 A kérdező kommentje:

"De ne aggódj, mi a férfias férfiakat szeretjük, akiket nem lehet megütni"

Miért ne lehetne őket megütni?

Bárkit meg lehet ütni.

2021. jún. 13. 13:32
 28/43 anonim ***** válasza:
76%
Nem, kérdező. Senkit nem lehet megütni. Különben is hogy várod el hogy téged mint férfit ne bantsonak a nők mert az milyen dolog, de ha te feldühödsz te megütheted nőt. Az a baj hogy egy vita során mindketten azt gondoljátok hogy nektek van igazatok, holott valószínűleg valamelyikőtök téved. És ha az az illető elkezd verekedni hogy ervenyesitse a nezopontjat az gáz. Ezért primitív dolog a verekedés.
2021. jún. 13. 13:56
 29/43 A kérdező kommentje:
A 28-as kommentemben kifejtettem, hogy miért nem primitív dolog a verekedés. Szóval nem értek egyet veled. Igenis lehetnek olyan szituációk, mikor az embert (férfit, nőt) jogosan meg lehet ütni.
2021. jún. 13. 13:59
 30/43 anonim ***** válasza:
81%
A verekedés csak önvédelemből nem primitív dolog. Minden más esetben az.
2021. jún. 13. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!