Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van nagyobb visszhangja annak, amikor egy férfi megüt egy nőt, mint amikor fordítva van?
"aki megüt egy nőt, az nem férfi" - ilyen álokoskodás hangzik el gyakran, elfeljetve azt, hogy vannak nők, akik tönkre tudnak tenni embereket, így egy pofon a legkisebb dolog lenne, amit megérdenelnének.
A másik meg az, hogy ha egy nő megüt egy férfit, az komikum forrása is lehet, az emberek egyszerűen viccesnek találják. Esetleg rosszul néznek a pasikra, hogy milyen szemét lehet, ki tudja mit csinálhatott. Vagy nem foglalkoznak vele.
Egyszerűen hihetetlen, ez az egész. Amikor engem a volt barátnőm azzal fenyegetett egy vita után, hogy megvert volna, az gondolom senkit se érdekelne, de ha én mondtam volna neki ugyanezt, az már kicsapta volna a biztosítékot. Teljesen elfeljetve, hogy egy nő is tud fizikai fájdalmat okozni, ha például felkapja a kroffolót, és elkezdi vele ütni a férfi fejét.
#5 Az átlag férfi is ilyen helyzetbe ritkán kerül.
Annyira buta vagy...
Attól még, hogy te nem látsz naponta kiposztolva a fészbukon ilyen történteket, még megtörténnek. Ma is, holnap is, minden nap. És sok-sok emberről van szó.
Ne égesd már magad tovább, könyörgöm...
Na ez mondjuk egy elég fontos kérdés, hogy egy férfinak joga van-e visszaütni. Természetesen úgy, hogy nem okoz 8 napon túli fizikai sérülést.
Egy történet, ami eszembe jutott:
Amikor gyerek voltam, az egyik női rokonom összeveszett egy férfival. A férfi már menni akart, mert azt gondolta, hogy a nő csak a pénzéért van vele. A nő azonban mégsértődött ezen, és az előszobában hátralökte a férfit, és elkezdte ütni. A férfi nem ütött vissza, csak védekezett.
Ez a jelenet előttem zajlott, és viccesnek találtam, hogy egy gyenge nő megver egy középkorú férfit. De ma már elgondolkodtat.
Az a szomorú, hogy létezik az emberek fejében olyan fogalom, hogy "oka van" az ütésnek és ezért megérdemli valaki.
Mondom másképp! A Nők azért ok nélkül nem ütnek....mig egy férfi igen! Lsd csaladon beluki eroszakok sokasaga... Egyik sem megengedett!!!!! Csak az elsö, az elobb emlitett ok miatt (mi szerint nyomos oka van) elfogadottabb.
Én egyszer teliberaktam egy ilyen nőt.Első feleségem volt,csak kisebb veszekedések voltak, de egyszer valami nagyon összevesztünk.végül káromkodás lett, majd lökdösődés, nem akarta abbahagyni, de mondom én nem fogom megütni.Erre nekem esett fröcsögött a nyála úgy kiabált,karmolt, pofozkodott.Még akkor is mondtam hogy hagyja abban mert baja lesz.Csak fojtotta.Megpattintottam az öklömet az állcsúcsán, mint egy ruhás zsák úgy esett össze.Fél óra volt míg magához tért, azt se tudta hol van.
Ruháit összeszedtem, volt még egy kis sírás rívás, hogy többet nem lesz ilyen.Felhívtam az anyját, értejött, és kiraktam az utcára.
A másikat tilos megütni, kivéve önvédelemből. Azonban valljuk be, hiába nyavalyogsz itt, még mindig a nők szenvedik el a családon /kapcsolaton belüli erőszak jó részét. És nem, egy öten kilós nő nem tud akkorát ütni, hogy a párja akárcsak megérezze.
Az, hogy nőket nem ütünk meg, alap. Azt, hogy senkit nem ütünk meg, azért nem tanítják a férfiaknak, mert az apák azt akarják, hogy a fiuk meg tudja védeni magát vagy erőfölényt tudjon mutatni férfi társaságban. Szomorú, de ez van.
Igenis vannak aljas nők, akiknél a pofon a legkisebb megtörlás lenne. Hasonlóképpen vannak aljas férfiak, akiknél a pofon a legkisebb megtorlás lenne.
Az, hogy te azt hiszed, hogy a nők aranyat szarnak, és ezáltal különbséget teszel a nők között, csak azt bizonyítja, hogy egy buborékban élsz, és sosem találkoztál még aljas nővel.
A 90-99%-os statisztika meg marhaság. A férfiak nem beszélnek arról, amikor a nők fizikailag bántalmazzák őket, tehát pontos statisztikát sem lehet vonni.
Pont azért, amit a verős gyerek leírt. Mert ha egy nő neked megy, akkor csapkodhat, nem tud kiütni. De te megütöd, neki annyi. Ugyanez van, ha engem, egy nőt kezd el ütni egy másik nő. Ott van esélyem megvédeni magam. De egy férfitól...
Most lb azt kérdezed, miért léteznek súlycsoportok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!