Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem nélkül létezik jo házasság ?
Sziasztok. Nos, még mindig együtt vagyunk, boldogságban, egyetértésben , és mar egy gyönyörű két éves kisfiúval :) sokat beszélgettünk a terhességem alatt (is) erről a sok sok érzésről, hormonokról stb és szerencsére igen, minden rendben, együtt vagyunk, tényleg boldogan.
( házasság előtt is ismertem mar őt , több éve .. láttam volt aki felhozta miert házasodtunk össze es vállaltunk gyereket ilyen rövid időn belül )
Csak azért irtam újra, hogyha esetleg valaki elolvassa ezeket még ráadásul terhesen is, az ne essen kétségbe. Terhesen tenyleg minden érzés , gondolat felerősödik , de attól meg nem szabad felrúgni mindent.. egy egy elejtett mondat vagy gondolat még nem ok arra, hogy tönkre tegyünk mindent. Kitartás, minden rendben van :)
#31 Kérdező, nagyon örülök neki, hogy jól megy sorod.Én voltam az egyik, aki bátorított.Nem kell foglalkozni az okoskodókkal, károgókkal.
Annyi ilyen okostojás f*szt hallgattam már a tökéletes, szerelmes kapcsolatáról áradozni, aztán 1 év múlva legkésőbb már együtt sincsenek.
A házassághoz, évtizedeken át tartó kapcsolatokhoz nem "szerelem" kell, hanem teljesen más dolgok.
Dédszüleim 9 gyermeket neveltek fel együtt, egyetértésben, szeretetben, életük végéig együtt voltak.Nem, nem a szerelem kötötte őket össze.Mert nem ez kell egy életközösséghez.
Rengeteg "szerelmesnek" iszonyat rossz a kapcsolata, mert ezen kívül semmi más nincs meg, aztán ha vége ennek az állapotnak, jön a kiábrándulás az elképzelt, eszményi személyből.Marad a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!