Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy valaki 28 év után még mindig szerelmes?
Figyelt kérdés
28 éve vagyunk együtt, 20 éve házasok és párom azt állítja, hogy még mindig szerelmes. Én is szeretem, de hazudnék ha azt mondanám hogy szerelmes vagyok. 47/F2020. ápr. 22. 09:11
1/9 anonim válasza:
Ezt csak a feleséged tudja hogy mit érez és ha azt mondja hogy szerelmes beléd akkor inkább örülj minthogy kétségbe vond.
2/9 anonim válasza:
Nem. Szerelem érzéséhez szükséges kemikáliákat egy idő után már nem termeli a szervezet.
Két lehetőséget látok:
1. ezzel akar bókolni neked
2. a mostani szeretetet, amit érez irántad gondolja szerelemnek. Ez azt feltételezi, hogy korábban is ezt érezte irántad.
3/9 anonim válasza:
Létezik. Az említett hormonlöket a kapcsolat elején csak az intenzitásért felel. A szerelem egy idő után lappang, néha előtör, épp emiatt jelen lehet simán évekkel, évtizedekkel később is. Nem rózsaszín köd formájában, de attól az még nem barátság.
4/9 A kérdező kommentje:
#3 azt értem, hogy nem barátság, de szerintem nem is szerelem.
2020. ápr. 22. 11:33
5/9 anonim válasza:
Szerintem nehéz meghatározni meddig szerelem és honnan mély szeretet. Évtizedek után is lehetnek fellángolások a házasságban, amiről a #3 ír, de ott nincsenek meg a tipikus szerelem tünetek. Mint pl. gyomor egyben a közelében és hasonlók. Úgy gondolom, és érzem, ennyi idő után inkább az igazi mély szeretet erősödik, lángol fel hullámokban.
6/9 anonim válasza:
A válasz előtt definiáld kedves kérdező már itt a szerelem fogalmát, mert ahány ember annyiféle elképzelés van erről.
7/9 A kérdező kommentje:
Akit érdekel a szerelem definíciója, az használja a Google-t. Még ott sem teljesen egyértelmű. 🙃
2020. ápr. 22. 14:45
8/9 anonim válasza:
Engem az érdekel, hogy neked mit jelent mivel nem a Google tette fel a kérdést. Ha tudjuk, hogy számodra mit jelent, akkor tudunk rá érdemben válaszolni.
9/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy annak idején mit jelentett. Mikor tényleg ott volt a rózsaszín köd. De az csak az első néhány év. Most már részemről csak szeretet van. Gyerekek vannak, meló van, napi rutin van. Szerelem részemről biztos hogy nincs.
2020. ápr. 23. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!