Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy nálam 24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy nálam 24 évvel idősebb férfibe, számít a korkülönbség?

Figyelt kérdés

Kedves válaszolók.

A gondom az lenne, hogy beleszerettem egy nálam 24 évvel idősebb pasiba. Én most múltam 18 és olyan 15 éves korom óta szerelmes vagyok belé.

Ugyanis kiskorom óta ismerem, mert Ő a keresztanyám férje, vagyis csak volt, mert már elváltak. Ez olyan plátói szerelem egyelőre. Úgy érzem nagyon mélyen szeretem és vágyom rá, hogy vele legyek. Mikor tavaly megtudta, hogy mit érzek iránta, azt mondta, hogy felejtsem el őt. De én erre képtelen vagyok és ezt neki is megmondtam. Más férfiak nem kellenek, mert senkit nem tudnék úgy szeretni, mint Őt.

Szép lassan kialakult valami köztünk, amit igyekszünk titkolni, de már egyre nehezebb hazugságban élnem.

Úgy érzem itt az ideje, hogy beavassam a szüleimet amit ő ellenez.

Én viszont szeretném felvállalni, mert úgy érzem, csak így tudunk tovább lépni.

Ő azt mondta, hogy szeret, de felejtsem el, mert túl nagy a korkülönbség.

Köszönöm a válaszokat, tanácsokat.

2020. ápr. 15. 21:54
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
Igaza van. Felejtsd el. Nehéz lesz de muszáj.
2020. ápr. 15. 21:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős
2020. ápr. 15. 21:58
 3/19 anonim ***** válasza:
98%
Értem. Tehát szeret, meg is dug, de felejtsd el. Aha...
2020. ápr. 15. 22:00
 4/19 anonim ***** válasza:
53%
Eh phuj menj mán innen dugatod magad egy 70 évessel 12 évesen menj mar innen
2020. ápr. 15. 22:06
 5/19 anonim ***** válasza:
90%
Őt véded meg azzal, ha nem mondod el a szüleidnek. Szerintem még várj vele, idővel simán változhatnak az érzéseid, ahogy te is változol.
2020. ápr. 15. 22:09
 6/19 anonim ***** válasza:
64%
Majd elmúlik ez a tini rajongas a bácsi iránt, mikor találkozol az igazi szerelemmel.
2020. ápr. 15. 22:11
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Így hogy szegről végről rokon nem hinném, hogy a szüleid örülnének nagyon neki ha megtudnák szóval ha nem komoly a dolog akkor én nem mondanám el.

Mivel ő is ezen a véleményen van így azt feltételezem hogy ha szeret is nem bízik a kapcsolatotokban és úgy van vele, hogy amíg tart addig tart de nem tervez hosszú időre veled.

Amíg ez nem változik nem érti meg hogy te másképp gondolod(ő nem kezdi el másképp gondolni) addig szerintem kár erőltetned ez a felvállalást, mert csak rontani fog a helyzeteteken.

2020. ápr. 15. 22:15
 8/19 anonim ***** válasza:
65%
Alapvetően semmilyen korkülönbség nem számít ha mindkét fél komolyan gondolja és egyeznek a célok meg a felfogás. De nálatok nem ez a helyzet. Ő láthatóan nem akar felvállalni, nem tervez veled komolyan. Nem a korkülönbség itt a baj hanem ez.
2020. ápr. 15. 22:37
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

De nem mondok le róla.

2020. ápr. 15. 22:49
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha akkor írtál volna közvetlen miután kialakult köztetek a kepcsolat.

Megmondtam volna hogy milyen bajotok származik majd belőle, azaz amit most leírtál ide.

Ebből elképesztően nagy botrány lesz 24 év.

Felejtsd el és lépj tovább, mindenkinek jobb lesz.

Néha jobb ha a titok orokre az marad.

2020. ápr. 15. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!