Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, Ti szexelnétek egy 30-as sráccal? Vonzana, hogy már tapasztaltabb a szexben, mint Ti? Vagy inkább a saját korosztályotok favorizálnátok?
Nekem bejön. A pàrom is idősebb mint én. Igaz nem sok évvel, csak 4-el.
Viszont amikor 16 éves voltam, akkor örültem hogy ő tapasztaltabb.
28-30 évnél fiatalabb férfival nem is állnék szóba.
Van 1-2 kivétel, de a többi beképzelt,egoista, mutatja hogy mennyire gazdag és menő, aztán forintja sincs, és még sorolhatnám.
31F ként olvasom ezeket a hozzászolásokat és hát nem tudom,hogy mi van...
Egy 20 éves fiatal nő nagyon vonzó,de tapasztalataim szerint öregnek tartanak.Inkább a saját korosztályukban mozognak stabilan nagy bánatomra.Lehet hogy a saját fejukben eljátszanak a gondolattal,hogy egy 30as pasi jobb mint egy 20 éves kiafiú,de a valóság az hogy inkább maradnak a saját korosztályuknál.
Oké kivétel mindig van.
Ja és az idősebb férfivel nyilván a szex is jobb, tapasztaltabb.
20 évesen csak maszatolnak a fiúk.
19 évesen voltam 32 évessel mindig is bejöttek az idősebb pasik és sokkal jobb is volt vele mint a korom beli pasikkal
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!