Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jönne nektek le ebből az üzenetből? Szerelmes belétek az illető?
Ne haragudj hogy leírom, de már nem bírom magamba tartani. Hetek óta szervezem ezt az egészet, és tényleg szerettem volna valami szépet adni. Szerettem volna ha nekem szólsz ha valami nem működik bár majd két héttel direkt előre szóltam hogy mindenkinek stimmeljen, nem értem ha programot foglaltál aznapra egy fél órára miért nincs ránk időd, ha pedig otthon vagy miért nem tudsz egy picit ránk figyelni. Az XY-tól semmi segítséget nem kaptam, miért vele üzensz?
Miért kerülsz engem? Ezer fele ugráltam ma, lehet csak az hogy szar napom volt és rajtad csattan. Elmondtam volna a szemedbe de a p.csába, megszólalni alig bírok ha látlak... csak bánt,azt érzem ellenem szólt, és próbáltam szívem-lelkem belerakni.. és nem tudom miért írom le...nem tudom minek fáj.. tiszta hülének érzem magam. Lehet az a 2 pohár bor amit megittam azt sem tudom minek pedig tényleg nem szoktam, de rosszul esik.
F 30
Valamiben amit te csináltál vagy nem csináltál, asszisztálnod kéne, mert egymaga nem tud rajta túllépni, pedig szeretne.
Bármi is az, beszéld meg vele, pozitívnak tűnik a hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!