Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltál már reménytelenül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már reménytelenül, viszonzatlanul, nagyon szerelmes? Kibe és hogy történt? Mit gondolsz, miért az adott személybe szerettél bele, és az illető miért nem viszonozta az érzéseidet? Hogy élted túl?

Figyelt kérdés

Csak megerősítést szeretnék, hogy nem vagyok egyedül

("vicces" válaszokat nem kérek)

2018. jún. 11. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Voltam, általános suliban és gimiben volt néhány ilyen eset. Ezek a lányok mindig egy parasztabb srácot választottak. Amióta én is parasztabb vagyok, mindenkit megkaptam, akibe beleszerettem. Egy kivétel volt, mondjuk belőle kiábrándultam amúgy is, amikor kiderült, hogy van pasija.
2018. jún. 11. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Nem vagy egyedül.

No comment...

2018. jún. 11. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Már több, mint egy éve ebben a helyzetben vagyok. Nem tudok elképzelni nála ideálisabb pasit, de kapcsolatban van, úgyhogy nem fogok és nem is akarok próbálkozni. Van ez így..
2018. jún. 11. 20:08
 4/8 anonim válasza:

Igen

Velem most pont ez van

Egy srác akibe megfogott valami, és nem tudok lemondani róla. Ilyen még nem volt

A srác nem tud róla hogy ilyen mély érzéseket érzek iránta, de ahhh

Nem tudom mit tehetnék hogy lehessen valami köztünk

Ha választ kapsz a kérdésre írhatnál 🤗

2018. jún. 11. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, most is az vagyok. Kavartunk majd beleszerettem aztán eltávolodott de nemtudom elfelejteni. Abban sem vagyok biztos hogy tudja mit érzek de tudom hogy ő nem akarna kacsolatot. Közel egy éve tetszik már. És nehéz napi szinten ezzel élni főleg ha néha találkozok vele és rámmosolyog. Kitartást! Hiszem hogy egyszer mindennek jó vége lesz! :) L
2018. jún. 11. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Gyerekszerelemként indult, akkor még nem is tudatosult bennem, hogy mit érzék, egyszerűen csodáltam, elolvadtam a személyétől, magamnak sem mertem bevallani, hogy ő számomra más, mint a többi. 10 év barátság, az utóbbi 2 évben barátság extrákkal, ami fergeteges volt. Kb 4 hónapja jöttem rá, hogy ez az a nagybetűs szerelem. Hiszen 10 év után is reszket mindenem ha meglátom, nagyon jól ismerem, tudom minden hibáját, ismerem a gyengeségeit, mégis szeretem őt ahogy van. Amit más férfiban nem tudtam elviselni, benne azt is szeretetreméltónak látom.

Bevallottam neki, hogy mit érzek.. Szeret és tudja, hogy szuper pár lennénk, de jelenleg nagyon mélyponton van saját magával, komoly lelki krízisben van már több éve... Úgy érzem, ha rendbe jön magával, jönni fog és együtt leszünk, addig barátként igyekszem támogatni, segíteni. Kérdés, hogy ez 1-2 vagy 5-10-20 év lesz-e, és hogy akkor is így fogok-e érezni iránta... "Nem fogadtam hűséget", éljük az életünk, igyekszem nem "várni", csak bízni benne, hogy mindkettőnk élete a legjobban alakul, akár együtt, akár külön, de legalább barátokként. Persze a szívem arra vágyik, hogy ő legyen majd a gyerekeim apja. :)

2018. jún. 11. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Voltam, kétszer. Remélem, többször már nem leszek.

Egyiket úgy éltem túl, hogy miután elköltöztem abból a városból, nem láttam többet. A másik még mindig tart, fogalmam sincs, meddig még...

2018. jún. 11. 21:47
 8/8 anonim válasza:
Én pont most is ebben vagyok. Két évig voltunk osztálytársak, Ő a legcsodálatosabb lány, akivel eddig a 22 év alatt találkoztam. Elragadó személyisége van, nagyon édes hangja és tetőtől talpig gyönyörűen néz ki. Én még soha nem szerettem bele ennyire senkibe, pedig tudok sok rossz dolgáról a múltból, de azok mit sem számítanak. A hangja és a szeme tetszik a legjobban, ahogy kimondta a nevem és ahogy nézett rám a szép szemeivel, ezeknél nincs is szebb a világon. De sajnos elcsesztem az egészet, akkor vallottam be neki az érzéseimet, amikor már összejött mással. Az fáj legjobban az egészben, hogy Ő is így érez irántam, de mégsem lehetünk már együtt. Tudom, hogy majd újra össze fog hozni az élet minket, csak várni kell türelemmel, 22 évig vártam, de ha kell, akkor várok még ugyanennyit. Soha ne hagyjátok, hogy életetek nagy szerelme kicsússzon a kezeitek közül, mert belőle csak egy van!!!💔
2018. jún. 11. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!