Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már reménytelenül, viszonzatlanul, nagyon szerelmes? Kibe és hogy történt? Mit gondolsz, miért az adott személybe szerettél bele, és az illető miért nem viszonozta az érzéseidet? Hogy élted túl?
Csak megerősítést szeretnék, hogy nem vagyok egyedül
("vicces" válaszokat nem kérek)
Igen.
Nem vagy egyedül.
No comment...
Igen
Velem most pont ez van
Egy srác akibe megfogott valami, és nem tudok lemondani róla. Ilyen még nem volt
A srác nem tud róla hogy ilyen mély érzéseket érzek iránta, de ahhh
Nem tudom mit tehetnék hogy lehessen valami köztünk
Ha választ kapsz a kérdésre írhatnál 🤗
Gyerekszerelemként indult, akkor még nem is tudatosult bennem, hogy mit érzék, egyszerűen csodáltam, elolvadtam a személyétől, magamnak sem mertem bevallani, hogy ő számomra más, mint a többi. 10 év barátság, az utóbbi 2 évben barátság extrákkal, ami fergeteges volt. Kb 4 hónapja jöttem rá, hogy ez az a nagybetűs szerelem. Hiszen 10 év után is reszket mindenem ha meglátom, nagyon jól ismerem, tudom minden hibáját, ismerem a gyengeségeit, mégis szeretem őt ahogy van. Amit más férfiban nem tudtam elviselni, benne azt is szeretetreméltónak látom.
Bevallottam neki, hogy mit érzek.. Szeret és tudja, hogy szuper pár lennénk, de jelenleg nagyon mélyponton van saját magával, komoly lelki krízisben van már több éve... Úgy érzem, ha rendbe jön magával, jönni fog és együtt leszünk, addig barátként igyekszem támogatni, segíteni. Kérdés, hogy ez 1-2 vagy 5-10-20 év lesz-e, és hogy akkor is így fogok-e érezni iránta... "Nem fogadtam hűséget", éljük az életünk, igyekszem nem "várni", csak bízni benne, hogy mindkettőnk élete a legjobban alakul, akár együtt, akár külön, de legalább barátokként. Persze a szívem arra vágyik, hogy ő legyen majd a gyerekeim apja. :)
Voltam, kétszer. Remélem, többször már nem leszek.
Egyiket úgy éltem túl, hogy miután elköltöztem abból a városból, nem láttam többet. A másik még mindig tart, fogalmam sincs, meddig még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!