Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagy csak szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagy csak szexet akar? Hogy derítsem ki?

Figyelt kérdés
Mindig irkal meg hívogat telon. Meg késő este kihív sétálni.. Ma kérdezte hogy holnap megyeke hozzá vacsira utána filmezés és ha van kedvem ott aludhatok. Én nem tudom eldonteni szerelmes belém és tényleg akar vagy csak szex?
2020. ápr. 11. 23:08
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nappal miért nem találkoztok?

Netalán vámpír?

2020. ápr. 11. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez csak szex gyanús...
2020. ápr. 11. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Jartok, mert szerintem az lenne az elso amire hajtanek ha szerelmes lennek, utanna meg johet a szex, de ebbol nekem az latszik h nem ez a sorrend nalla.
2020. ápr. 11. 23:22
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem pasiknál nagyon gyakori, hogy szex, szórakozás, szexi kapcsolat után jön meg a szerelem, nem biztos, hogy azzal indul. Persze megértem, hogyha így nem akarod elkezdeni, mert nem tuti a siker. Akkor ne tedd. Mondjuk a kapcsolat sikere amúgy sem tuti :) Ha csak ilyen fizikai dolgokról kommunikál, mármint, hogy hol leszel, elmentek-e együtt valahova, átmész-e, az csak szex téma lehet. Ha valaki tényleg szerelmes a másikba, akkor kérdez az élete, gondolatai, érzései iránt is, megpróbál minél jobban a közeledbe férkőzni, nem csak fizikai, hanem lelki szinten is.
2020. ápr. 11. 23:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából tökéletes recept nincs erre. Ha tetszik és kívánod akkor ha az első randin lefekszel vele akkor is lehet belőle jó kapcsolat, de ha megváratod akkor is leléphet utána vagy lehet rossz a kapcsolat.

Amikor úgy érzed, hogy vágysz vele a szexre akkor tedd meg.

2020. ápr. 11. 23:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak szex.

Viszont a vészhelyzet miatt nehéz ügy, hogy más is legyen belőle.

Kéznél vagy. Mostanság nehéz csajkzni.

Hát te kéznél vagy.

Nekem ez a kdzdés ilyan, mint mikor kislány kirunkban felcsöngettünk, hogy:" Lejössz játszani?".

2020. ápr. 12. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!