Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem nélkül létezik jo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem nélkül létezik jo házasság ?

Figyelt kérdés
1 éve együtt vagyunk a párommal ( több éve ismerjük egymást ) aki február óta a férjem is. 26 hetes terhes vagyok és a minap beszélgetés közben bevallotta, hogy ő mar nem szerelmes... a kapcsolatunk egyébként jo, figyelmes, segít itthon, bujos, jo a szex is, en megis kevésnek erzem ezt.. hisz kibe legyen szerelmes az ember, ha nem a saját párjába..? 34 éves vagyok és szeretnek szerelemben élni, en úgy hittem szerelemből hazasodtunk meg, de ezek szerint csak a baba miatt.. lehet túl gondolom ezt az egészet , vagy csak a hormonok miatt van .. de nekem nagyon faj , hogy ő nem szerelmes belem 😞 hiaba szeret .. nekem kevés 😞 ti mit gondoltok erről ?

2021. máj. 15. 11:01
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
58%
Érdekes módon a szerelemből kötött házasságok érnek véget leghamarabb, kutatások szerint. Szerintem nem kellene ezen problémázni, de te tudod.
2021. máj. 15. 11:06
 2/33 anonim ***** válasza:
58%
"A szerelem idővel átlényegül szeretetté."
2021. máj. 15. 11:07
 3/33 anonim ***** válasza:
62%
Hát, ez így gáz. Azért ez túl korai ahhoz, hogy elmúljon.
2021. máj. 15. 11:09
 4/33 A kérdező kommentje:
Tudom , hogy idővel at alakul a szerelem szereteté, de ez nagyon korai ....
2021. máj. 15. 11:10
 5/33 anonim ***** válasza:
53%
Jó házasság létezik, szerelem pedig nem. Szóval igen, lehet, sőt elég gyakori is.
2021. máj. 15. 11:12
 6/33 anonim ***** válasza:
28%
Az emberek érzelmei folyamatosan változnak. Most ezt érzi, aztán lehet 2 hónap múlva megint fellángol, aztán csillapodik, stb. Ez megy tovább. Ha egyébként jó a házasságod, akkor kár keresni, hogy mibe lehet belekötni. Állításod szerint is jó a kapcsolatotok. Hát nem egy olyan van, akik állítólag szerelmesek, még is egy kalap kakkancs a kapcsolatuk. Mert ez a kettő nem függ ám össze, bármennyire furcsán hangzik.
2021. máj. 15. 11:13
 7/33 anonim ***** válasza:
38%

Ha nem szerelmes beléd, de figyelmes, szeret téged, a szex is jó, akkor olyan nagy probléma nincsen. Összeházasodtatok, boldogok vagytok. A szerelem a házasság után elmúlik egy kis idővel. Nem kell félned. Ha tényleg ennyire ez rosszul esik, akkor beszéld meg a férjeddel, meg fogja érteni. A szülés után jobb lesz, meglátod.

Addig is kitartást és boldog, szép napokat!🙂🙂🙂

2021. máj. 15. 11:15
 8/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ☺️ Biztos csak a hormonok miatt vagyok ilyen érzékeny most .. ☺️
2021. máj. 15. 11:18
 9/33 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem mondta volna, nem látod rajta? Azért sz*r ez, mert akkor most se tudni, hogy igazából mi van a fejében, bármit csinál. És még be is vallotta. Miért? Kicsit korai volt ez a gyerek.
2021. máj. 15. 11:20
 10/33 anonim ***** válasza:
31%
9 Egyébként sem tudhatod soha 100%-ig biztosra mi van egy másik ember fejében. Sőt, van hogy még az adott ember sem biztos benne teljesen, hogy mi van a saját fejében. Ehhez kell a bizalom.
2021. máj. 15. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!