Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon létezik olyan érett, komoly gondolkodású lány, aki biztos abban, sőt már el is döntötte, hogy majd az egész életét egyetlen férfi mellett szeretné leélni?
(Ebben annyira elkötelezett, hogy bármi is történjék, mindent megtenne a problémák megoldása érdekében, soha nem adná fel?)
Én egy ilyen "páratlanul" álmodozó férfi vagyok.
Oh, igen.
Ha nem jon az Igazi, a Teremtonek szentelem az eletem :)
Komolyan nem akarok mar massal...
Én így voltam...
Egészen az első csalódásig, amit amúgy az idén, 19 évesen értem meg. Azóta rájöttem, hogy bármit is teszünk, 'összedől a vár' és 'utólag már sopánkodni kár.'
19/L
Én azt hittem, hogy ilyen vagyok. Aztán szakítottam a vőlegényemmel, mert úgy éreztem, hogy nem szeret, csak ki akarja pipálni a házasságot, a családot, és így megelégszik velem, de részéről ez csak ennyi. Teljesen belefásultam a kapcsolatba. Én nagyon szerettem őt, de ő meg csak így volt... Szóval szakítottam vele. Rá 2 hónapra összejött az exével, újabb 2 hónap múlva összeköltöztek, majd újabb 3 hónap múlva eljegyezte.
Szóval igen... Azt hittem, hogy kitartanék. De azért nem bárki mellett bármi áron. Azon mondjuk már pl. gondolkoztam, hogy ha nagyon szeretnék valakit, de nem lehet gyereke, elhagynám? (Van ilyen házaspár ismerősöm.) Nem tudom, mit tennék. Vagy, ha úgy lesérülne egy életre, hogy nem tudta a páromként funkcionálni, esetleg a gondozása mellett dolgozni sem tudnék, mert teljes felügyeletet igényelne. Nyilván nem vágnám ki az utcára, és megoldanám valahogy. De ne legyen senkim? Nehéz ez, nem tudhatod, mit hoz az élet. 28N
Van. És mi a fenét ér ez a hozzáállás, ha a pasi megcsal, és otthagy másért?
Azért nem fogok mindent elnézni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!