Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alany000 kérdése:
Létezik az az igazi nagy szerelem? Mármint én csak olyan fiúkkal akadok össze hogy "szexkapcsolat" meg "járjunk össze barátnőm mellett" meg hasonlók. Tényleg ennyire elfajult a 20-30 év közötti korosztály?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 20:55
1/7 anonim válasza:
Régen is volt ilyen, csak nem ennyire nyíltan.:)
2/7 anonim válasza:
Létezik, csak rossz helyen kerested eddig.
3/7 anonim válasza:
Lehet h vmiért nem tartanak alkalmasnak ennél komolyabbra.
4/7 anonim válasza:
Sajnos kicsi az esélye, hogy abba a személybe szeressünk bele,aki minket is ugyanúgy szeret! :-(
Én is észrevettem egyébként, hogy valahogy megakadnak a "kapcsolatok" a szexnél, illetve megrekednek azon a ponton.Még párszor megismétlődik a szex,mindenki boldog, jól érezzük magunkat,aztán a célszemélynek se híre se hamva.
5/7 anonim válasza:
Talán rossz helyen keresgélsz, vagy nem a megfelelő emberek akadnak az utadba. Ismerek a korosztályomból jó pár normális srácot, és én is összetenném a két kezem, ha egy rendes, normális lánnyal találkoznék. De a mai világ hibája, hogy az ilyen emberek nem kellenek a kutyának sem (illetve nagyon kevesen). A legtöbben a bunkó, felszínes senkiháziak után vannak megveszve, miközben a normálisak kb. csak a csodában reménykedhetnek.
6/7 anonim válasza:
Igen, létezik. Kell hozzá szerencse is, hogy rátalálj, bátorság, hogy megtégy bizonyos lépéseket, kitartás, hogy ne add fel, ha már sokadszorra jártál is pórul. De az aranyszabály az, hogy ezeket a téves kapcsolatokat is te szerzed magadnak. Úgyhogy tanulj a korábbi hibákból (rossz helyen keresed, te magad is úgy viselkedsz, hogy ezeket vonzod be, türelmetlen, esetleg naiv vagy), és te is megtalálod. Talán pont akkor, amikor az eszed azt mondja: na, ő biztosan nem. (Saját tapasztalat, és most nagyon boldog vagyok. :D )
7/7 anonim válasza:
Engem is csak ilyenek találnak meg, pedig nem szórakozóhelyeken ismerkedek, hanem pl. az egyetemen, és nem öltözködöm kihívóan, alapvetően komoly vagyok. Értetlenül állok a jelenség előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!