Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem nélkül létezik jo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem nélkül létezik jo házasság ?

Figyelt kérdés
1 éve együtt vagyunk a párommal ( több éve ismerjük egymást ) aki február óta a férjem is. 26 hetes terhes vagyok és a minap beszélgetés közben bevallotta, hogy ő mar nem szerelmes... a kapcsolatunk egyébként jo, figyelmes, segít itthon, bujos, jo a szex is, en megis kevésnek erzem ezt.. hisz kibe legyen szerelmes az ember, ha nem a saját párjába..? 34 éves vagyok és szeretnek szerelemben élni, en úgy hittem szerelemből hazasodtunk meg, de ezek szerint csak a baba miatt.. lehet túl gondolom ezt az egészet , vagy csak a hormonok miatt van .. de nekem nagyon faj , hogy ő nem szerelmes belem 😞 hiaba szeret .. nekem kevés 😞 ti mit gondoltok erről ?

2021. máj. 15. 11:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
85%

Csajszi, egy eve vagytok egyutt, csak egy eve! Erre bevallaltok egy gyereket, es miutan a parod konkretan a szemedbe mondta, hogy nem szeret, te meg el is tűröd ezt neki, es mentegetozol, hogy DE AMUGY nincs semmi baj. Ha mar egy ev utan azt mondja hogy nem szerelmes, mi lesz 5 ev mulva? A kovetkezo mentegetesed, hogy de hat akkor nem vett volna felesegul, szinten eleg xar. Az en parom nekem meg is mondta, ha teherbeesnek, de kozben kiszeretne belolem, akkor SEM hagyna el, hogy a gyereknek jo gyerekkora legyen.

Egy ilyen bejelentes utan amit parod betolt, gusztusom nem lenne hozza erni tobbet, vagy melle fekudni az agyba. Az mas dolog, hogy 5 ev mulva mar nem lila kodos az ember agya a szerelemtol, nem ugy szerelmes, de azert ez most meg korai.

2021. máj. 15. 13:11
 22/33 A kérdező kommentje:
Soha nem mondta , hogy nem szeret ! Nem szerelmes ..
2021. máj. 15. 15:03
 23/33 A kérdező kommentje:
Nem mentegetözök egyébként csak le írom a tényeket, hogy jobban at lassatok, és szóljatok ha csak felesleges para az egész ..
2021. máj. 15. 15:07
 24/33 anonim ***** válasza:
88%

Nem felesleges para. Nem szerelmes, de bujik ölelget stb. Magyarul jó színész. Az latszik hogy torödik veled, elkísér stb..szóval értem hogy szerinted miert nem gond.

De igy milyen szeretetre számítasz? Baráti? Jó lakótárs? Vagy mi?

2021. máj. 15. 15:34
 25/33 anonim ***** válasza:
27%

Látod kérdező? Aki racionális és azt mondja nincs itt semmi para, az le van pontozva. A sok okoskodó meg bemagyarázza, hogy egyáltalán nem is szeret téged, válj el gyorsan. Holott te is érzed és látod, hogy szeret. Na ezért felesleges magánéleti dolgokban másokat kérdezni, inkább a párodban és magadban kéne bíznod.

Nem is csodálom, hogy ennyi válás, meg pici babával egyedülálló szülő van manapság. Ezek szerint sokaknak normális egy teljesen jól működő kapcsolatot tönkretenni, felrúgni mondvacsinált okok miatt. Gondolom a sok okos tanács a párok környezetéből szintén nem segít ebben.

2021. máj. 15. 17:13
 26/33 anonim ***** válasza:
71%
25, szerintem ha a masik konkretan kijelenti hogy nem szerelmes az nem mondvacsinalt ok.
2021. máj. 15. 17:15
 27/33 anonim ***** válasza:
78%

Úgy mennék, mint a szél. Egyrész rohadt korai , másrészt pont babavárásnál kéne, hogy a legszerelmesebb legyen, Három ilyet mondani taplóság.

Ez nem fog átmenni szeretetté, csak megszokássá.

Sorry, hitegetheted magad, de egy jó házasságban még 15 év után is fellángol a szerelem.

Szóval nem nem múlik el, csak van, hogy pihen :)

De ez nem normális. És tudod mit? Ha az is lenne. Te még szerelmes vagy, ergó nem vagytok balanszban...

És érzed is hogy bántó.

2021. máj. 15. 17:20
 28/33 anonim ***** válasza:
72%
Na jó, majd a nagy racionálisok mindjárt megmagyarázzák, hogy tök normális, hogy egy év után már nem szerelmes. Ennél még a legracionálisabb kutatók szerint is tovább tart. Valószínűleg soha nem is volt szerelmes, ha hasonló korú, mint te, lehet, hogy már családra vágyott és te voltál kéznél. Állítólag lehet ilyen jó házasság. Én meg azt langyos fosnak hívom. Kinek mi. Ahogy olvastalak, szerintem neked is kevés lesz, de nem vagyok jós.
2021. máj. 15. 22:39
 29/33 anonim ***** válasza:
66%
Hát akik lepontoznak olyan választ mint pl. 28-as, egyértelmű, hogy egy langyos fsban ülnek :D és most kiakadva pontozgatnak
2021. máj. 16. 12:53
 30/33 anonim ***** válasza:
72%
28-assal értek egyet. Egy év után már nem szerelmes beléd, öt év után már úgy fog csalni téged, hogy csak na. :)
2021. máj. 16. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!