Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem nélkül létezik jo házasság ?
Figyelt kérdés
1 éve együtt vagyunk a párommal ( több éve ismerjük egymást ) aki február óta a férjem is. 26 hetes terhes vagyok és a minap beszélgetés közben bevallotta, hogy ő mar nem szerelmes... a kapcsolatunk egyébként jo, figyelmes, segít itthon, bujos, jo a szex is, en megis kevésnek erzem ezt.. hisz kibe legyen szerelmes az ember, ha nem a saját párjába..? 34 éves vagyok és szeretnek szerelemben élni, en úgy hittem szerelemből hazasodtunk meg, de ezek szerint csak a baba miatt.. lehet túl gondolom ezt az egészet , vagy csak a hormonok miatt van .. de nekem nagyon faj , hogy ő nem szerelmes belem 😞 hiaba szeret .. nekem kevés 😞 ti mit gondoltok erről ?
#10 nem tudhatom, de nem kicsit fura, hogy elkezdi belengetni egy 1 éves kapcsolatban, a TERHES párjának, hogy amúgy ő nem szerelmes. Eddig tartott a bizalom. Jó, én nem is csinálok gyereket így. Oké, ha másoknak ez megfelel.
2021. máj. 15. 11:36
12/33 anonim válasza:
Nem a Te hibád, valószínűleg már előtte is tudta, érezte hogy nem te vagy az igazi, de nem akart a bizonytalanba menni, mert félt, hogy nálad rosszabbat kap. Érdekből vett el, meg a ha ló nincs jó a szamár is alapon, és most jutott el az agyáig, hogy egy hiba volt. Számtalan 40-es pasi mondta már nekem, hogy igazából sosem szerette a feleségét, nem is az ideálja, csak nem volt más meg "jó asszony" volt. Te is erre számíthatsz. De amúgy a férfiak nem nagyon képesek se szeretni, se kötődni, maximum rajongani egy nőért, aki a szintjükön felül van jóval. Szóval én elkezdenék gondpolkodni a helyedben egy B terven és korán visszamennék dolgozni, úgy gyorsabban tovább tudsz lépni. Ha megszületik a baba úgyis lelépne a sok stressz miatt.
2021. máj. 15. 11:43
13/33 anonim válasza:
11 Szerintem meg mivel elmondta, ezért nincs is ok a bizalomvesztésre. A kérdező szerint jó a kapcsolat és szépen bánik vele a párja.
12 Te meg nem vagy normális. Azért mert neked keserű az életed még nem kell egy a terhesség miatt labilisabb érzelmi állapotban lévő kismamát ilyen negatívan befolyásolni.
2021. máj. 15. 11:47
14/33 anonim válasza:
Én 8 évig kínlódtam szerelem nélkűli házasságomban.. az utolsó 4 évet külön szobában...
2021. máj. 15. 11:50
15/33 anonim válasza:
#13 én csak az én szemszögemet mondtam, mivel a kérdés úgy szólt, hogy mi mit gondolunk erről! Az ő dolga, hogy ő hogy kezeli. Én csak rávilágítottam, hogy ez nem kicsit furcsa. Bármi történhet, most elvagyunk, de ő előre szólt.
Mindenki jött itt a szerelem elmúlik dologgal (igen, elmúlik, átalakul, további közhelyek -ott működik majd, de ez arra vonatkozik, ahol előtte stabilabb lábakon állt), de ez a helyzet kicsit más.
2021. máj. 15. 11:53
16/33 anonim válasza:
Nem értem, mi járhatott a fejében, amikor közölte, hogy ő már nem szerelmes. Érzéketlen volt, mert fájdalmat okozott neked ezzel. Ha amúgy szeret és minden rendben, ez teljesen felesleges dolog volt részéről.
2021. máj. 15. 12:09
17/33 A kérdező kommentje:
En kérdeztem ra konkrétan ... egyébként biztos vagyok benne, hogy szeret, mert mar rég le léphetett volna eddig is, és elvennie se lett volna “ muszáj”, ha nem szeret, hiszen tudta jol, hogy en sem vagyok az a típus, aki egy gyerek miatt együtt maradna bárkivel , ha nem boldog a kapcsolat. Igazából ha nem kérdezek ra, ember meg nem mondta volna, hogy ő mar ( /most ?) nem szerelmes, hiszen tenyleg bújik, ölelget, csokolgat, segít itthon is , főz, takarít stb ha elmegyünk társaságba akkor is bújik hozzam, mindig a közelembe van. Ezért is fura számomra ez az egész..
2021. máj. 15. 12:39
18/33 A kérdező kommentje:
14-es az előző kapcsolatom nekem is 8 évig tartott, utolsó két év csak kínlódás volt nálunk is, külön szoba stb.
De a mostani kapcsolatomban szó nincs ilyenről. Pedig több szoba van 😀 van nappali is, kanapé 😀😀 meg se engedné, hogy ne mellette aludjak el ☺️ Mikor éjszakás müszakbol haza jön , akkor is úgy szeret aludni , ha at ölelhet ☺️ ( ezt ő mondta )
2021. máj. 15. 12:44
19/33 anonim válasza:
Sejtettem, hogy a kérdező kérdezte ezt meg. Nyilván magától nem mondta volna. De nem hazudott, becsületesen válaszolt.
2021. máj. 15. 12:49
20/33 A kérdező kommentje:
Soha nem hazudott.. és en sem.
Figyelmes , eddig minden orvosi vizsgálatra eljött magától , mondani se kellett neki. Legutóbb a laborba kísért el.. szegénykémet nem engedtek be, ezzel a virus helyzettel így ki ment a kocsihoz ahol el is aludt ☺️ Munka után jött el velem .. szóval nem tudom hova tenni ezt a dolgot. 😀 de biztos csak en gondolom túl ..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!