Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miféle vonzalom ez? Feromon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miféle vonzalom ez? Feromon? Ez lenne a kémia? Vagy ennyire jó a kisugárzása?

Figyelt kérdés
Adott egy pasi, akire az elejétől kezdve felfigyeltem (ez kölcsönös), viszont külsőre egyáltalán nem az esetem, de mégis oda vagyok érte. Személyesen még annyira nem kerültünk közel egymáshoz, de amit eddig feltételezek róla az se valami fényes. Valami megfogott benne, de fogalmam sincs mi. Van egy pár jó pasi, de egyiknél se éreztem ezt. Ilyet konkrétan rajta kivül csak egy pasinál éreztem, pedig ehhez nem kell sok minden, egy szemezésnél kiderül ez a vibrálás vagy nem tudom mi. Egyébként én nem szándékozok párkapcsolatot vele, nem miatta, hanem egyedül akarok lenni. Max szex férne bele, de nekem kapcsolat nélkül nem megy.

2021. ápr. 1. 18:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez az igazi vonzalom.

Ugyanígy éreztem pár éve a munkahelyen, ott dolgozott egy lány akit megláttam és kész voltam mint a mateklecke. Nem tudom mi fogott meg benne de szerelmes lettem.

Remegett a gyomrom, de vártam is hogy találkozzunk. Szó szerint bujkáltam előle mert attól féltem hogy észreveszi az érzéseim. Volt ott egy srác is először azt hittem hogy a testvére, nem sajnos a barátja volt.

A rózsaszín köd akkor oszlott szét amikor hallottam beszélni közelről, na ez a stílus nekem nem jön be. Nagyon szégyelltem magam hogy ennyire szerettem valakit akit nem is tudtam jobban megismerni. Soha nem felejtem el őt.

2021. jún. 7. 06:03
 32/33 A kérdező kommentje:
Hmm...ez érdekes, mert ő is "bujkál" előlem, direkt elmegy onnan, ahol én vagyok. De már nem érdekel ő, ha nem tud lépni, jobb is.
2021. jún. 7. 07:49
 33/33 anonim ***** válasza:

Ez engem is nagyon érdekelne.

(És most nem a mindent elsöprő tini szerelemről beszélek, a vonzalom, de szerelem is bármikor beüthet).

Velem is fordult elő, de nem túl sokszor, úgy mondanám, ritkán.

A legtöbb ember nekem full közömbös, nem érzek irántuk semmit, csak azt hogy szimpi nem szimpi.

Én nem vagyok olyan mint egy pasi, akinek elég egy szép testrész vagy szép test és ráizgul.

Velem olyan rörtént meg ritkán, hogy valakivel összetalálkoztam véletlenül, alig ismertem.

És nem mind volt feltétlen az esetem, úgy mondanám tudtam magamban a külseje magában nem lenne elég, vagy vannak nála jobb pasik.

Mégis, mikor megismertem, és később is összefutottunk, éreztem a bizsergést. Nem láttam a testéből semmit (hisz fel volt öltözve), mégis úgy éreztem, szikrázik körülöttünk a levegő.

Zavarban voltam, izgultam, kissé remegtem, kerültem a tekintetét (szemébe alig tudtam nézni).

Már attól izgatott voltam, hogy tudtam ott van a közelemben.

Ilyet én is csináltam hogy bújkáltam az illető elől. 🤣 Annyira tartottam attól, hogy olyan szinten izgulni fogok hogy ügyetlenkedek, össze-vissza beszélek. 😅 Nem vagyok pedig már tini.

Féltem le fogok égni előtte. 😊

Mert észreveszi a zavarom és nem tudja majd hova tenni.

Olyan is volt nagyon vágyakoztam az illető után, szexuális vonzalmat éreztem. Fantáziálgattam róla (nem vagyok szexmániás), de vágytam arra hogy legalább megérinthessem ruhán keresztül is.

Főleg az ilyen vonzalmak után gyakran beleszerettem az illetőbe.

Én rengeteg helyen próbáltam utána olvasgatni, beszéltem emberekkel.

Olyat olvastam, a nők azokhoz a ffiakhoz vonzódnak, akiknek eltérő az immunrendszere az övéktől.

Azt is írták, fontos szerepe van a szagoknak.

Nem a kellemetlen szagokra gondolok.

Egy ápolt ffinak is lehet illata, amit kibocsát magából, de mi nők nem érezzük egyáltalán az orrunkkal, de mégis hatással van ránk. (És így "kiszagoljuk" az eltérő immunrendszert).

Ez lehet a magyarázata annak, hogy némelyik pasi minket nőket miért taszít (legalábbis velem volt már ilyen), mintha valami kellemetlen szagot árasztana amit a tudatalattink érez.

Ha végig nézek azokon a pasikon, akik ilyen hatással voltak rám, nagy részükről elmondható hogy férfiasak voltak, határozottak. Volt egy jó kiállásuk.

Volt akit megkaptam és az együttlét valami szenzációs volt!!

(Alapjában gátlásos vagyok, úgy mondom ezt. Volt olyan pasi akihez úgy nem vonzódtam és az a dolog felejthető is volt).

Lehet ennek köze a feromonokhoz.

Csak azt nem értem, miért csak ilyen kevés pasi van ilyen hatással egyes nőkre?

Volt olyan srác akihez szintén vonzódtam, barátném mondta neki közömbös volt.

Aki tud bármi plusz infoval szolgálni szívesen olvasom. 🙂

2022. márc. 24. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!