Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a férfiaknál számít a kisugárzás és a kémia?
Hogy mi van? Mindkét félnél kell a kémia... anélkül nincs vonzalom.
Kisugárzás is fontos. Szimpátia legfőbb építőköve. Hiszen tudatosan semmit nem ismerünk az emberből ilyenkor, első találkozásokkor. Csak a tudatalattink következtet a részinfókból, ami nagyrészt a testbeszéd, és ahhoz köthető dolgok. Köznyelvileg a kisugárzás. Vonzalomnak kevésbé okozója ez, szimpátiának annál inkább.
Azért, mert az evolúció úgy állította be a férfiakat, hogy olyan nőket válasszanak, aki fiatal és szép, - ezekkel nagyobb eséllyel születik egészséges utód - a többi nem számít. Tudom sok nő ezt sértésnek veszi, de ez van. Ha Palvin Barbi olyan buta lenne, mint a tök, akkor is minden férfi járni akarna vele, mert nagyon szép nő.
A férfiak esetében a kisugárzás véleményem szerint szintén evolúciós eredetre megy vissza. A kisugárzásban ugyanis erő van, az erős férfi pedig az ősi időkben létszükséglet volt. Igazából még ma is az, de most maximum az erőszakos kérőket kell elkergetni, régen a kardfogú tigrist is el kellet zavarni.
Kérdező, te egy nagyon elkeseredett, ennyire buta kislány vagy?
Mind a két nemnek fontos a kisugárzás és a kémia.
Na és a földrajz meg a történelem az fontos? (Bocs, nekem a "kémiáról" ötven év múlva is csak egy iskolai tantárgy fog eszembe jutni)
Amúgy meg én az evolúciót egy kicsit újragondoltam: Igyekszem olyan nők felé közeledni, olyanokkal összejönni, akik vélhetően nem tetszenek úgy általában a köznépnek, akik után biztos nem fordulnak meg (vagy ha véletlenül mégis, azt is inkább felvont szemöldökkel, homlokráncolva), akiket biztos nem akarnak elcsábítani tőlem.
Tehát még véletlenül sem olyan nők kegyeit keresem, akik az emberiség oroszlánrészének az ideál.
"Egy férfinek vagy bejön egy nő, vagy nem, ennyire egyszerű. "
Na pont ez a kémia.
"Azért, mert az evolúció úgy állította be a férfiakat, hogy olyan nőket válasszanak, aki fiatal és szép, - ezekkel nagyobb eséllyel születik egészséges utód - a többi nem számít. Tudom sok nő ezt sértésnek veszi, de ez van. Ha Palvin Barbi olyan buta lenne, mint a tök, akkor is minden férfi járni akarna vele, mert nagyon szép nő.
A férfiak esetében a kisugárzás véleményem szerint szintén evolúciós eredetre megy vissza. A kisugárzásban ugyanis erő van, az erős férfi pedig az ősi időkben létszükséglet volt. Igazából még ma is az, de most maximum az erőszakos kérőket kell elkergetni, régen a kardfogú tigrist is el kellet zavarni."
Fú már megint az evolúciós dologgal jön valaki. Nem teljesen igaz. Evolúció tényleg volt, csak mivel már nem állatok vagyunk nem minden tettünk magyarázható meg az evolúcióval. Legalábbis én csináltam már olyat, ami nem illik bele az evolúciós elméletbe, pedig párkereséssel kapcsolatos. Konkrétan minden ilyen kérdés alá beírja valaki az evolúciót, pedig tudnék olyat mondani, amit nem lehet azzal megmagyarázni. Nyilván akarják a pasik a szép nőket de akkor se lehet minden tettükre ráhúzni az evolúciót. A majmokra talán, csak nekik nincs öntudatuk. Talán neked sincs.
A kérdező úgy érti, hogy pl randizáskor egy férfi már a képek alapján tudja, hogy legalább dugna-e a nővel vagy sem. (Ha neten ismerkedtek meg és mindkettejüknek az igazi énjüket mutató képeik vannak fent.) De egy nő még ezt sem tudja, az is a randin derül ki, hogy egyáltalán lefeküdne a férfival, miután személyesen beszélt vele.
A férfi meg igazából a randira csak a másik személyiségét megy már el csekkolni (hogy alkalmas-e tartós kapcsolatra, nem csak szexre).
Pontosan, 9-es, nagyon eltaláltad mire gondoltam! Ráadásul egy férfi minden esetben meg tudja fogalmazni, mi a baja a nővel, ami miatt nem működik mondjuk a tartós kapcsolat, vagy akár a szex (mert mondjuk taníthatatlan fadarab az ágyban).
A nő meg gyakran még önmagának sem tudja megfogalmazni, vagy nagyon jól titkolja, de szerintem sokan önmaguknak sem tudják megfogalmazni, különben nem vívódnának annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!