Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak milyen egy rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak milyen egy rossz kisugárzású nő, milyen belső tulajdonságok taszítóak egy nőben? Kort is írjatok, kértek Titeket.

Figyelt kérdés
2018. máj. 5. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Flegmatikus, lusta, manipulatív, affektáló, rosszindulatú, trehány, igénytelen, alpári, következetlen, hűtlen, rideg, egysíkú, unalmas, kedvtelen, humortalan, számító/anyagias, irányító/akarnok, megbízhatatlan/felelőtlen, fölényeskedő, negatív, beképzelt, önigazoló, gátló, nem empatikus, nem gondoskodó, önző stb.
2018. máj. 5. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
43%

Nemtōl függetlenül, emberinek nem nevezhetō minōségū, alacsonyan fejlett érzelmi intelligenciával rendelkezō, a gyengébbeket, elesetteket, szenvedōket bármilyen formában kikezdō, bántó vagy a szenvedés felett gyávaságból szándékosan szemethunyó személy a számomra taszító.

Például egyszer randiztam egy nagyon szép, de sajnos nagyon tuskó lánnyal aki a törpenövésū embert kiröhögte annak jelenlétében.Ennél undortkeltōbb dologgal addig nem találkoztam.

27 éves vagyok.

2018. máj. 5. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Flegma, igénytelen, nagyképű, ezek jutnak először eszembe.
2018. máj. 5. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha számítóan gonnosz, öntelt. (35F)
2018. máj. 6. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!