Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a férfiaknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a férfiaknál számít a kisugárzás és a kémia?

Figyelt kérdés
Egy férfinek vagy bejön egy nő, vagy nem, ennyire egyszerű. Utána meg már a belső tulajdonságok alapján vagy együtt maradnak, vagy nem.

2020. szept. 18. 04:10
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

#20: Mert halvány lila gőzöd sincs arról, hogy működik az evolúció. Hány szakkönyvet olvastál el? Válaszolj!

Amiről te beszélsz az a konformitás jelensége, ami már az őskortól benne van az emberben és részben ezért is olyan fájdalmas a magány, mert ezt hozza elő belőlünk, hogy mikor kitaszított magából minket a törzs, akkor halálra voltunk ítélve.

És ezért van annyi önértékelési zavaros ember, aki felvesz egy stílust vagy csatlakozik valami mozgalomhoz, valláshoz, eszméhez, mert ott úgy érzi, hogy közösségben van és elfogadják. És a közösségi vezető irányelveinek egyre több mindenben meg akar felelni.

Az emberből tudatos neveléssel, manipulációval sok mindent lehet csinálni, csak pár példa a történelemből:

- inkvizíciós, vallási gyilkosságok, kínzások Isten nevében.

- náci Németország.

- bolsevizmus, gulágok, burzsoáziaüldözés.

- bármilyen rasszizmus.

- bármilyen ultraliberalizmus, ahol a másik oldalt toljuk túl.

- bármilyen isten-haza-családos mélykeresztény, konzervatív nemzeti tenyészprogram.

- bármilyen szinglipowa! Szex és New York, ultramodern, ultrahaladó, globalizáció, ahol nagyhatalmak és multik gazdasághódító törekvéseit támogatjuk agyhalott fogyasztó birkaként.

Az emberek többsége tömegfüggő, nem gondolkozik és ezt a jelen kornál jobban semmi sem bizonyította be. Sose volt ennyi művelt, tanult, diplomás ember, sosem éltünk olyan korban, ahol a hajléktalannak vagy a cigánysoron élőnek előbb van okostelefonja meg internetje, mint közművek vagy élelmiszer.

Mégis mi az eredmény? Ugyanolyan birka maradt az emberek többsége, mint a történelem óta bármilyen korban.

2020. szept. 24. 11:09
 22/22 anonim ***** válasza:

21 kérdező -20-as vagyok

wow, és miért vagy rám ezért ideges, elárulod? Mi ez a támadás? :D

Csak mert van véleményem (bocsi!!), és szerény véleményem szerint amit leírtam - és amiket te is felsoroltál pl-, sokkal-sokkal jobban befolyásolnak minket embereket, mint az evolúciós magyarázatok, ha az emberi viselkedés okairól van szó?

Komolyan, miért vagy a válaszomon ideges?

Elhiszem hogy te fanja vagy, de én még csak óvatosan is fogalmaztam:

nem élből elutasítottam, nem azt mondtam hogy xar, ostobaság etc. hanem hogy ÉN MIT GONDOLOK RÓLA.

Very sorry. Nem vonom kétségbe a te nézőpontodat-, addig legyél oly jó, és nyilvánulj meg nem primitív módon habzó szájjal, -ha tudsz-, te is. Emelkedj fölül a barlangodon. ;) köszi. Peace.

2020. szept. 25. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!