Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ki volt a leggyönyörűbb nő, akit valaha láttatok?
Itt akár ismerősre, akár egy utcán látott idegenre gondolok, nem híres emberekre. Miért találtad vonzónak, mi tetszett rajta, hogy nézett ki? Kialakult-e valami vagy csak futólag láttad? Igaz-e, hogy a kisugárzás nagyon is számít?
Kort is írjatok!
Munkatársnők, pár volt ilyen. Volt egy munkahelyem, rengeteg nő, lány dolgozott ott.
Érdekes, hogy akik pozitív kisugárzásúak voltak, vidámak, jólelkűek, azok voltak a legszebbek.
Még érdekesebb, hogy volt még pár szép nő, de ők eléggé mogorvák, szrkeverőek, rosszindulatúak voltak, na mára ez a külsejükön is nagyon meglátszik.
Volt egy lány, aki valahogy első látásra letaglózott. Egy buliban beszéltünk csak, de előtte és utána is láttam. A bulin eléggé bepiáltam és el is felejtettem, hogy mi bizony beszéltünk. Utána meg, nem mertem leszólítani.
Azóta elköltözött máshova, de valószínűleg semmi esélyem nem lett volna nála. Tényleg gyönyörű volt és különleges arcú. Jellegzetessége volt az is, hogy a 2 első foga között volt egy kis rés.
28F
6-os válaszoló
Fogadd őszinte részvétem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!