Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet mégis vonzó?
Fősulis csoporttársamról van szó:elég igénytelen srác, szinte mindig melegítőt visel, ritkán mos hajat, arca is elég pattanásos és mellé személyiségileg is meglehetősen gyerekes, elég tájékozatlan a világról (nem csak úgy állítom ezt, beszélgettem vele már többször). Én az utóbbi időben egyre inkább adok magamra, személyiségileg elég komoly típus vagyok (nem karót nyeltre kell gondolni tudok vicces is lenne ha kell),tájékozott. Mégis nála csomó lány próbálkozik, ad egyértelmű jeleket, engem meg teljesen levegőnek néznek vagy ha netán kialakul egy beszélgetés hamar leráznak. Azt elismerem, hogy neki több az önbizalma mint nekem (még nem volt kapcsolatom, neki már akadt egy-két rövidebb) ez talán dob a kisugárzásán. De ez tényleg ennyit számítana, hogy még az igénytelenséget is elnézik neki?
Elmondása szerint ő sem érti mitől vonzó, de nyilván kiélvezi a helyzetet,ráadásul elég csinos, értelmes lányok figyelnek fel rá.
Szerintetek mitől lehet ez? Én lennék ennyire unalmas? Vagy tényleg a komolytalanság jön be inkább a 20 év körüli lányoknak?
Előre is köszi a normális válaszokat! :)
"Én lennék ennyire unalmas?"
Szerintem benne van ez is. Az emberek szeretik jól érezni magukat a másikkal, és ez húsz éves korban kevésbé a művészettörténeti jártasság megosztását takarja.
Nekem ez alapján úgy tűnik, hogy a köcsögök célpontja lehet, mert buta és naív, kihasználható. Bár ezek alapján nehéz ezt megmondani.
26/N
mert a nőknek a l..rom yolo swag típs kell, főleg ebben a korban.
Nekem is van egy ismerősöm, aki kb alázza a nőket, sz..rba sem veszi őket és mégis futnak utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!