Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy a barátom jobban szeressen, "rajongjon" értem? Ti Lányok! Hogy csináljátok? Milyen praktikáitok vannak? 21/L
Nincs gond a kapcsolatunkkal, csak úgy érzem a mérleg erősen az irányomba dől, ami a szerelmet illeti. Ez nem is bántott az elején, de így 2 év után kicsit zavarni kezdett. Ugyan nem hanyagol el, de mivel nem vagyok egy szépségkirálynő, inkább átlagos, ezért szeretnék több vonzalmat, amit saját magamnak tudhatok be.
Pl elkezdem fogyni, egyébként 156/56 vagyok/voltam, most intenzíven kezdtem sportolni, remélem fogyok picit, formásabb szeretnék lenni. Aztán a külsőmre is próbálok figyelni, az öltözködésre.. a hajamra, az illatomra.. szóval úgy cakompakk mindenre, persze ezt a józan ész határáig. Olykor vadabb kifestett "vadmacska" vagyok, olykor meg teljesen egyszerű lány, smink nélkül, vacak ruhákban. Mikor mi jön be számára jobban.. Sosem lehet tudni. Főzni is tudok és szoktam is neki. Mindezek ellenére ez kevésnek bizonyul, néha azt érzem.
Mit tegyek, hogy vonzóbb legyek?
Egyébként itt nem a szexuális résszel van gondom, még egyszer szólnék! Azzal minden rendben, nagyon is! De nem csak ágyasa akarok lenni, hanem a Szerelme is! Úgy igazán!
Csak komoly válaszokat, tanácsokat várnék!
Nekem nincsenek ilyen praktikáim, az égvilágon semmit nem kell jobban vagy másként csinálnom a párom rajongásáért, ahogy a páromnak sem az enyémért. Vannak apróbb igyekezetek a másikért, de ezek csak pluszt adnak. És pont a másik iránti rajongásból, szeretetből születnek, nem a másik rajongásáért, szeretetéért. Szóval egyszerűen csak megy, olajozottan.
A "öreg, tapasztalt rókák" egyébként azt mondják, hogy normális, ha a mérleg néha ide, néha pedig a másik irányba dől. Ha egyoldalú, akkor már elgondolkodtató a dolog. Mit hiányolsz? Ha a barátod nem mutatja ki gyakran, hogy szeret, az lehet azért is, mert befelé forduló típus, nem érzelgős.
én sem trükközök semmit sem...csak magamat adom, amibe a párom beleszeretett :) és ez a "praktika" nagyon jó lehet mert 5 éve imádjuk egymást, s nem úgy hogy a mérleg nyelve valamerre is dőlne...
N22
Amit a barátom mondott, hogy szeret bennem: nem hisztizek soha, nem vagyok nyafka, féltékeny, vicces vagyok, vidám, sok életkedvvel, talpraesett, stb... És szeretek sportolni.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!