Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért csináljátok ezt? (bőv. Lent. )
Van egy lány aki bejelölt,1 hete.Először én írtam rá,és tök jól elvagyunk,de most tegnap vártam 2 órát hogy írjon de semmi.Végül én írtam.
Eddig 1x írt de akkor is megkértem hogy írjon ha fent van.
Tök jól kijövünk meg minden,meg mondta hogy furcsa neki hogy ilyen kedves vagyok hozzá.. :P
Személyesen meg nem tudunk találkozni,mert koleszos vagyok,szóval csak szeptembertől..
Addig írjak neki naponta 1x vagy hadd várjam hogy ő írjon?
Előre is köszi!
15F
fszbook? akk végig se olvasom lehetséges válaszok:
-igen meleg vagy.
-a csaj 1 pasi.
-talán
-mákos bukta.
szia. Én is 15 éves lány vagyok, és azért csináljuk ezt (már ha ennyire általánosítani akarsz, kedves kérdező), akkor ennek több oka lehet:
a) Szégyellős, nem mer rád írni
b) miért hagysz neki időt, hogy rád írjon? Írj rá azonnal, mi az, hogy egy férfi a nőtől várja a kezdeményezést?!:D
c) nem érdekled, csak nem akar megsérteni.
Szerintem mindenképp tisztázzátok, kérdezd meg tőle, amit akarsz, mit tudom én, járna-e veled, ilyesmi..
Te vagy a fiú, és bármennyire is demokratikus világot élünk, MINDEN ember a férfiaktól várja a kezdeményezést, mert ha egy lány kezdeményez, rámenős ri-banc lesz belőle, meg ilyenek :)
Nyugi, szerintem érdekled, de ne legyél ennyire "csodára várok" alkat!
Ha érdekled, akkor úgy is fog viselkedni, csak előbb le kell küzdeni a társadalom által beleültetett aggályokat :'D
Bármilyen hihetetlen, attól hogy zölden virít valaki, még nem biztos hogy akar is beszélgetni bárkivel is.
De ha ráírsz párszor viszont ő nem nagyon keres, akkor talán azért mert nem érdeklődik irántad különösebben. Nem veszem észre, hogy neten át nagyon szégyellősek lennének az emberek, szerintem nem arról van szó, ha már be mert jelölni, nem lehet annyira hogy ne merjen rád írni.
Várd meg míg keres szerintem, ha már kerested elégszer őt.
Nem azért írok neki neten,mivel beszari vagyok,hanem azért mert koleszos..és több mint 100km-re vagyok..
Szóval csak szeptembertől lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!