Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miféle vonzalom ez? Feromon? Ez lenne a kémia? Vagy
ennyire jó a kisugárzása?
Figyelt kérdés
Adott egy pasi, akire az elejétől kezdve felfigyeltem (ez kölcsönös), viszont külsőre egyáltalán nem az esetem, de mégis oda vagyok érte. Személyesen még annyira nem kerültünk közel egymáshoz, de amit eddig feltételezek róla az se valami fényes. Valami megfogott benne, de fogalmam sincs mi. Van egy pár jó pasi, de egyiknél se éreztem ezt. Ilyet konkrétan rajta kivül csak egy pasinál éreztem, pedig ehhez nem kell sok minden, egy szemezésnél kiderül ez a vibrálás vagy nem tudom mi. Egyébként én nem szándékozok párkapcsolatot vele, nem miatta, hanem egyedül akarok lenni. Max szex férne bele, de nekem kapcsolat nélkül nem megy.
Hány éves vagy? Jó lenne tudni a kort is, mert 40 felett házason, elváltan már másképpen gondolkozik az ember. 20 évesen még a legyet is röptében.
2021. ápr. 4. 22:23
12/33 anonim válasza:
Talán valami részletesebb leírást ?
2021. ápr. 4. 22:30
13/33 anonim válasza:
Bár nem nekem írtad, de én 42 évesen találkoztam azzal, akivel olyan kémia lett köztünk, amilyet eddig még senkivel sem.
Sajnállak, komolyan, bántáson kívül, ha úgy gondolod, ilyen érzés nem jöhet csak egy bizonyos korig. Láttam én már hatvan felett is fülig szerelmeseket.
2021. ápr. 4. 22:30
14/33 anonim válasza:
A kémiával az a bajom, hogy az a nők privilégiuma. Egy férfinak a kémia 10/9X megvan... Már csak egy olyat kell találni, akivel ez kölcsönös! :D
2021. ápr. 4. 22:33
15/33 anonim válasza:
14/hahaha. Mondjuk van benne igazság.
:)
De azért ne tévesszük össze a szorít a nadrágom érzést azzal, mikor a falat kaparod egy bizonyos nő miatt. az az igazi :)
2021. ápr. 4. 22:35
16/33 anonim válasza:
Ha egy nő benne van a "dugnám" halmazba, és van is rá esély, akkor a férfiak 99%-a a falat vakarja. 40 év tapasztalat.
2021. ápr. 4. 22:46
17/33 anonim válasza:
Jó akkor úgy fogalmazok, hogy nem az, akit holnaputánra kiheversz.
Ott már van igazi kémia
2021. ápr. 4. 22:53
18/33 anonim válasza:
Az meg a rohadtul tetszik kategória. Én sosem voltam olyanba szerelmes, aki ne tetszett volna veszettül. A szerelem az a természet hack-je az emberekkel szemben, ami az utódlást szolgálná. Ha mutatsz egy szép, egészséges karcsú nőt, abba a férfiak 99.99%-a szerelmes tudna lenni, mert rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, ami az utód sikerét garantálná. A nőknél nem tudom hogy zajlik ez, de elvileg van valami olyan agyterület, ami a szemmel nem látható dolgokat, rezgéseket, illatokat pillanatok alatt feldolgozza, és dönt az igenről vagy a nemről. Többet nem tudok mondani! :D
2021. ápr. 4. 23:38
19/33 anonim válasza:
Rohadtul tetszik, az a kémia. Én sem tudok mást mondani. Szerelmet azért lebecsülöd.
Karcsú, telkarcsú, duci, egyre megy, kinek mi a zsánere. Nem olyan igénytelen minden férfi hogy elég egy karcsú nő, és már lényegtelen is, hogy tudja-e az abc-t
2021. ápr. 4. 23:49
20/33 anonim válasza:
Ösztönből jövő és megmagyarázhatatlan kémia.. ne agyalj, csak érezd át ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!