Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Van még esélyem sztetek? 18.F
Voltam múlt héten egy házibuliban és ott megismertem egy lányt.
A haverom szervezte a bulit és látta, hogy nagyon jól elvagyunk és azt mondta ha gondoljuk akkor felmehetünk a szobájába.
Ez eddig tök okés meg minden ám amikor a dologra tértünk volna egyszer csak annyit mondott, hogy figyelj nem akarok izélni de légyszives ezt a gyors aids tesztet csináljam meg.
Ezt akkor ott nagyon rossz néven vettem, hogy ezt feltételezi rólam és azt mondtam neki, hogy na ide figyelj most kapsz egy ultimátumot.
Vagy lefekszünk és nem csinálom meg ezt és úgy teszünk mintha mi sem történt volna vagy pedig megcsinálom megvárom a negatív eredményt és elmegyek innen és baz.dmeg a jó k.rva anyádat válassz.
Utóbbi következett be mert így már félt akkor mondom jól van megcsinálom amíg ez kijön addig vártam természetesen negatív lett akkor próbált engem győzködni, hogy maradjak de akkor már nem érdekelt.
Nyomda festéket nem tűrő szavakkal küldtem el mindenhová amire csak a magyar nyelv képes és kimentem az ajtón akkor a haverom kérdezte mivan, mondom az, hogy ez egy idióta és ne haragudjon de nem akarok most itt maradni és a buliból is hazamentem.
Igen ám csak azóta telik az idő és egyre inkább bánom, hogy egy kis apróságot kellet volna lenyeljek egy nagyon jó élményért és már kezdem bánni.
Plussz a haverom is megtudta ugye miért volt ez és azt mondta valahol megért engem de ezt nem kellet volna így csinálnom és lehettem volna a lánnyal toleránsabb.
És egyébként még azt is megtudtam ráadásul, hogy lány a szüleivel is összeveszett most emiatt mert ők mondták neki ezt, hogy így csinálja ezt az egészet, hogy biztonságban tudja magát nagyrészt és emiatt ők vannak most nagyon rosszba.
És most emiatt is bűntudatom van.
Sztetek valahogy vissza tudom ezt az egészet forgatni?
28. válaszoló vagyok.
Én értem, mit akarsz mondani, de nem értek vele egyet. Nem azt feltételezte, hogy AIDS-es vagy, hanem meg akart győződni, hogy biztos NEM VAGY AZ. Tehát nem úgy állt hozzád, hogy na ez a srác AIDS-es, hanem félt, hogy nehogy olyan döntést hozzon, ami kihat az egész életére.
Valószínűleg mindenkitől kérte volna a tesztet a MAGA érdekében. Értem, hogy sérti az önérzetedet a feltételezés, hogy te tudod magadról, hogy nem vagy az, és milyen "joggal" jön más, hogy téged meggyanusítson, ugyanakkor ez nem a személyed ellen szólt, hanem az ő biztonsága mellett. 25 éves nő vagyok, hidd el, a lánnyal teljes mértékben egyet értek. Nem egy cifra sztorit hallottam sajnos a baráti körből, illetve lányokról, hogy jártak.
Nem is feltételeztem, hogy a pozitív eredménytől félsz, és ez nem kötekedés, hanem inkább építő jellegű tanács a jövőt illetően. Ilyenkor ne akadj ki, hanem becsüld meg, hogy egy ilyen felelősségteljes leányzót ismertél meg, mert a mai világban ez olyan ritka mint a fehér holló. És ha most még nem is látod be, később be fogod, hogy ez érték.
Nyilván a te döntésed, hogy minek hatására gondolod meg magadat, de megalázni őt nincs jogod, főleg nem mert felelősségteljes és értelmes. A vagy így kellek vagy sehogy dologra, nekem anno az exem ugyanezt mondta, és látod, hogy jártam, pedig 5!! éve voltunk együtt. Szóval teljesen jogos, hogy egy nő óvatos, főleg, mert ha elkapunk valamit, nagyon sok macera, és ami egy teszt neked pár perc, neki megkímélheti a hátralévő életét.
Azok után pedig, hogy nyitott a beszélgetésre, tényleg tedd össze a két kezedet.
31.
Sztem ha ennyire belegondolunk minden cselekedetünkbe, hogy jajj mi lesz ha ezt csinálom mi lesz ha azt akkor elveszne az életünk varázsa.
Ugyanez a szexel is.
Véleményem szerint az első felizgulás után nem történik orgazmus mindkét fél részéről mert mondjuk megszakítja egy ilyen hülyeség az onnantól már nem lesz olyan mint amilyen lehetett volna.
Lehet, hogy lesz orgazmusod de hidd el, hogy nem olyan mintha egy pillanat hevében semmibe nem belegondolva tennéd ezt meg.
Velem már sajnos volt ilyen szex, hogy valamiért egy időre meg kellet szakítani az első egymásnak esést még orgazmus előtt (most nem részletezném miért) és onnantól ment a ba.szkodás, lelankadt stb.
És miután visszarázódtunk csináltuk ugyanúgy de nem volt egyszerűen olyan mintha a pillanat hevében jött volna minden magától.
Élni kell az életet és kész.
Valakinek lesz pekhe mint neked valaki meg teljesen jól el lesz.
Ennyi.
Ha minden ilyenbe belegondolunk akkor elveszik az életünk varázsa.
Jó ez már a te döntésed, hogy te hogyan élsz.
Demokrácia van tudtommal.
Mindenki a saját döntése az, hogy hogyan él és, hogy érzi jól magát, milyen életmódot választ.
Én ezt a fajta életmódot a választom mert én csak akkor érzem jól magam a bőrömben ha megvan a pillanat varázsa és az óvszer szabály betartásával köszönöm jól vagyok.
Én legalább mondhatom azt, hogy éltem az életem mert ez a fajta életmód nekem nagyon sokat adott.
Sokkal több pozitívat mint negatívan. 90/10%-os aránnyal.
Volt amikor ennek köszönhetően valamikor rácsesztem az életben de sosem szexben ezaz egyik a másik pedig, hogy ilyen aránnyal egy egy rácseszés úgy gondolom belefér.
Mással is történnek olyan dolgok úgyis, hogy sokkal óvatosabban él.
Szóval nekem ez a fajta életmód jött be erről lebeszélni nem fogsz tudni lehet egy véleményed erről ahogy én élek természetesen de ettől még nem fogok megváltozni.
A lány meg úgy döntött úgy éli az életét hogy elovigyazatos. Amiért te lehordtad a sárga földig. Szóval ha téged piszkaal valaki az eletmododdal akkor akarod a nagy elfogadást, de más vélemény igazából nem lehet mert az menjen el a jó krv.a anyjával ahogy te fogalmaztal. Látod milyen álszent képmutató vagy?! Neked hogy tetszett volna ha a lány azt mondja hogy "bocsi de én így élem az életem, jogom van hozzá és azzal hogy nem csinálod meg a tesztet hiszti nélkül mindent elbsztal és menj el a jó krv.a anyadba?!"
Ugye hogy így már nem tetszene.
Öhhm nézd egy ilyen helyzetben mindig az nyer aki akaratosabb és makacsabb.
Kijött kettőnk között egy ellentét.
Én makacsabb voltam, durvább és akaratosabb.
Ilyenkor fel kell venni kesztyűt a szó párbajban és jobbnak kell lenni.
Volt már sokszor amikor ilyenkor nyertem volt amikor vesztettem.
Lánnyal fiúval egyaránt.
Kérdező,
Te az embereknek abba a veszélyes csoportjába tartozol, akinek mondhat a másik bármit - Te kitartasz a magad rögeszméje mellett. Ahogy írod (#36) ilyen helyzetben mindig az nyer, aki akaratosabb és makacsabb. Viszont a válaszaidból erre a kérdésedre arra következtetek, hogy Te mindig akaratos, szerfölött durva és makacs vagy.
Írod még, hogy szópárbajban jobbnak kell lenni. Erről hallottam egy idős bácsi véleményét: "Ne vívj szellemi párbajt azzal, aki teljesen fegyvertelen!"
Emlékezz majd az életben, hogy mit jósoltam neked a mai napon:
Ha ezt a modorodat megtartod (meg is tartod, mert olyan fából vagy faragva, hogy nem enged), akkor az emberekkel majd állandó konfliktusban fogsz élni, munkahely, család, párkapcsolat. Nem kívánom, hogy így legyen, de így lesz! Idővel gondolj majd ezekre a szavaimra.
37.
Abban van valami, hogy ne hívj olyannal szellemi párbajt aki fegyvertelen és ezt a pontot neked is adom de mivel nem ismersz nem gondolom azt, hogy ezen a lányon kívül jogod van ítélkezni arról, hogy én milyen emberekkel vívtam már ilyen párbajt.
Mert hidd el nem csak ezzel a lánnyal.
Rengeteg vitám volt már ezzel a felfogással.
Volt, hogy nyertem és volt olyan is amikor kifejezetten rosszul jöttem ki egy ilyenből.
De kiállok magamért.
És még ennek a lánynak a szüleivel is bárhol bármilyen körülmények között kiállnék személyesen és vitatkoznék velük szemtől szemben erről az aids tesztes dologról amit ennek a szegény lànynak belevertek a fejébe.
Na mind1 mindjárt találkozok a lánnyal kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!