Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Van még esélyem sztetek? 18.F
Voltam múlt héten egy házibuliban és ott megismertem egy lányt.
A haverom szervezte a bulit és látta, hogy nagyon jól elvagyunk és azt mondta ha gondoljuk akkor felmehetünk a szobájába.
Ez eddig tök okés meg minden ám amikor a dologra tértünk volna egyszer csak annyit mondott, hogy figyelj nem akarok izélni de légyszives ezt a gyors aids tesztet csináljam meg.
Ezt akkor ott nagyon rossz néven vettem, hogy ezt feltételezi rólam és azt mondtam neki, hogy na ide figyelj most kapsz egy ultimátumot.
Vagy lefekszünk és nem csinálom meg ezt és úgy teszünk mintha mi sem történt volna vagy pedig megcsinálom megvárom a negatív eredményt és elmegyek innen és baz.dmeg a jó k.rva anyádat válassz.
Utóbbi következett be mert így már félt akkor mondom jól van megcsinálom amíg ez kijön addig vártam természetesen negatív lett akkor próbált engem győzködni, hogy maradjak de akkor már nem érdekelt.
Nyomda festéket nem tűrő szavakkal küldtem el mindenhová amire csak a magyar nyelv képes és kimentem az ajtón akkor a haverom kérdezte mivan, mondom az, hogy ez egy idióta és ne haragudjon de nem akarok most itt maradni és a buliból is hazamentem.
Igen ám csak azóta telik az idő és egyre inkább bánom, hogy egy kis apróságot kellet volna lenyeljek egy nagyon jó élményért és már kezdem bánni.
Plussz a haverom is megtudta ugye miért volt ez és azt mondta valahol megért engem de ezt nem kellet volna így csinálnom és lehettem volna a lánnyal toleránsabb.
És egyébként még azt is megtudtam ráadásul, hogy lány a szüleivel is összeveszett most emiatt mert ők mondták neki ezt, hogy így csinálja ezt az egészet, hogy biztonságban tudja magát nagyrészt és emiatt ők vannak most nagyon rosszba.
És most emiatt is bűntudatom van.
Sztetek valahogy vissza tudom ezt az egészet forgatni?
*Szerintem óvatosság miatt szidni a másikat és hisztériázni nem túl okos döntés és lám, meg is lett az eredménye.
Hát figyelj ezt azért nem mondanám mert tudom azt, hogy a lány az igazából nekem ad igazat.
Nem véletlenül esett neki a szüleinek, hogy miattuk vesztett el egy fiút mert ők ilyen szintű óvatosságra nevelték.
És most igazából a csaj a szüleivel rosszba is van emiatt.
Szóval igazából azzal, hogy megcsináltam a negatív tesztet és otthagytam valamilyen szinten elértem a célomat mert a lány most magát meg a szüleit hibáztatja igazából.
Ne haragudjatok de valahol sztem nekem is van igazságom még ha nem is kellet volna a lánnyal ilyen goromba legyek.
1. Alapból gumival szexeltünk volna
2. Ha a fél az aidstől akkor ne is smároljon meg csináljon natúr franciát senkivel addig amíg nincsen meg a negatív tesztje.
Csak jelzem, hogy ez a kettő megvolt mielőtt még előjött volna ez a teszt.
Az aids nem csak szexel terjed.
Kevesebb az esély ugyan de mivel a nyálban is megvan ezért simán meglehet kapni egy natúr franciában is meg egy csókban is.
Az már egy másik kérdés hogyha van is igazságom ezt nem így kellet volna közöljem
Nem kellet volna ilyen durván beszéljek vele ezt elismerem.
Hát Kérdező, én most ezen nagyon felhúztam magamat.
1. Én anno benne voltam egy 5 éves kapcsolatban, ahol a kedves volt párom megcsalt, de nem tudtam róla. A lényeg, hogy a csajtól, akivel csalt,én szépen elkaptam alul egy fertőzést a barátom közvetítésével. A férfiak sok esetben tünetmentesek, így az exem nem tudta, hogy a csajtól elkapott valamit, és azt tovább adta nekem. :) Hozzá teszem, óvszerben szexeltünk.
A nemi betegségek így terjednek. Sokan gondolják, hogy kicsi az esély, stb., de attólmég NEM NULLA százalék. A csajnak honnan kellett volna tudnia, hogy te nem vagy az? Mármint miből? Ráadásul most miattad, meg a kiakadásod miatt még ő érzi kellemetlenül magát. Szerintem teljesen jó, hogy felelősségteljes volt. Nyilván furcsa, hogy egy egyéjszakás előtt ilyet kér valaki, ugyanakkor szerintem pont azt mutatja, hogy egy érett leányzó, aki nem akar problémát meg gyógyíthatatlan betegséget. Erre te mit csinálsz? Leüvöltöd a fejét, elhordod mindennek, és még ő érzi magát kellemetlenül. Azért, mert nem rögtön dobta szét a lábát, nem kellene tönkre tenni egy nőt lelkileg. Ráadásul ha látta volna a negatív teszt eredményét, le is feküdtetek volna. Akkor nem értem, mi volt a gond? Hogy egy vadidegenről nem tudja, hogy nemi beteg-e?
Amúgy meg mint írtam, pl. gombánál, stb., a férfiak sokszor tünetmentesek. És azok még kezelhetőek.
Teljesen okos, felelősségteljes lány. Egy bocsánatkéréssel jössz neki.
25/N.
Bicskanyitogato a stílusod. Téged se ártana jól leorditani.
1. Nem tudhatja a lány hogy fertőzött vagy e vagy nem. Mivel te sem tudhatod. A hiv fertőzés évekig lappanghat tünet mentesen de attól még fertozol.
2. Csókkal nem terjed.
3. Még ha gumiban is szexeltek, nem egy ördögtől való dolgot kért, ha őt ez megnyugtatja akkor lenyelhetted volna a békát.
4. Ha fel is haboritott a dolog (pedig külső szemmel nem volt benne semmi olyan) akkor sem volt jogod így beszélni vele. Nekem mondanál ilyeneket biztos úgy helyben hagylak hogy gyufas dobozban adom oda anyadnak ami maradt belőled. Milyen jogon van pofad más anyját szidni?
5. A csaj azért hibáztatja a szüleit mert ugyanolyan kis jellem gyenge tinédzser még mint te. A ti korotokban még nem a saját elvek és önmagatok számít, csak a társadalomi elvarasok. Amik igazából csak tinédzserek körében fontos elvarasok. Jellem gyenge a csaj, ennyi. De attól még neki és a szüleinek volt igaza.
Én csak 5 évvel vagyok idősebb de úgy érzem mintha generációs szakadék lenne köztünk. Én a helyében nem hagytam volna hogy megcsinald a tesztet mert az ultimatumnal elkuldtelek volna a fenébe aztán vissza mentem volna a buliba és közöltem volna a lányokkal hogy a Feri nem merte megcsinalni az AIDS tesztet, nagyon fura.
*Ráadásul ha látta volna a negatív teszt eredményét, le is feküdtetek volna.
Már nem azért de az sztem az én döntésem ha valaminek a hatására én meggondolom magam. És igen amiatt mert egy ilyen hü.lye tesztet akart velem csináltatni.
És nem azért csináltam ezt így mert féltem az eredménytől, hogy úristen tuti pozitív lesz és otthagy.
Szimplán csak a feltételezés, hogy valaki rólam egy ilyet gondol.
Ha valaki egy ilyet gondol valakiről akkor miért kezdünk el jóízűen beszélgetni meg smárolni?
Vagy így kellek ahogy vagyok vagy sehogy.
Ebből nem fogok engedni.
Egyébként meg érdekes fejlemény van.
A lánynak megtudtam számát és sikerült felhívnom.
Bocsánatot kértem tőle a durva stílusomért és azt mondta, hogy beszéljük meg élőbe holnap és próbáljuk meg megérteni mit gondolt a másik.
Szóval igen ez a holnapi nap most elég érdekes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!