Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sztetek van esélyem barátokat...

Sztetek van esélyem barátokat találni?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok és sose vtak barátaim. Amióta véget ért a középiskola egy volt osztálytárssal se beszélgetek, igaz akkor se nagyon beszéltem velük. Próbálkoztam neten több embernél is, de semmi se történt. Nagyon béna vagyok, ronda és nem sok eszem van. Ez nem szimpla önbizalom hiány, ezeket a visszajelzéseket kaptam. Már megfordult az öngyilkosság gondolata is a fejemben, mert nem sok értelme van az életemnek, nincs miért élnem :(
2014. ápr. 21. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
A barátkozásnál nem elsődleges szempont a külső. A butaságon könnyű változtatni, tanulni kell. De amúgy a világ nagyobbik fele sem Nobel-díjasokból áll.
2014. ápr. 21. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
na igen, a barátok nem külső alapján lesznek barátok, szóval van esély, és ne is add fel :)
2014. ápr. 21. 17:29
 3/3 A kérdező kommentje:
De a külső is számít :(
2014. ápr. 21. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!