Szíasztok. Modelkedni szeretnék sztetek lenne esélyem? Képek lennt
Figyelt kérdés
[link] (kicsit vad)
[link] (sminkel)
Van rolam videó is mert voltam a boon nap szépe
http://www.youtube.com/watch?v=_mkvikVXdS8
Sztetek lehetnék model? Köszi a válaszokat elöre is ;)
19/L
2013. okt. 5. 23:59
1/61 anonim válasza:
Bocs, de szerintem nagyon nem. Se az arcod, se az alakod nem elég szép ahhoz, hogy modell lehess, a szemöldököd meg a piercinged pedig szörnyű.
2/61 anonim válasza:
Nézd meg a boltok kirakatában a plakátok modelljeit. Aztán magadat. Megkapod a választ.
3/61 anonim válasza:
Hát... Biztos,hogy nem:'DDD Te elmondanád valakinek,hogy modell akarsz lenni körberöhögne:'DDDDDDD xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1. Nincs meg hozzá az alakod(vagyis kövér vagy!) 2. Arcod sincs meg hozzá,mert elég randa:p 3. Attól,mert kidobod a csöcseid,attól még csúnya és dagadt maradsz.!;)
4/61 fa : csont válasza:
minusz kb.12 kg.oszt meglássuk.
5/61 anonim válasza:
Én nem értek velük teljesen egyet . Ha nem akar fogyni , lehet plus size modell. A piercinget bármikor kiveheti ha akarja . A szemoldokét bármikor megigazithatja . Szóval ?
7/61 anonim válasza:
Ne haragudj meg azért amit írni fogok, de neked nagyon nem lenne esélyed modellnek még akkor sem ha fogynál 10-15 kilót...Az arcod sem szép sem karakteres. Inkább próbáld ki magad egy szépségversenyen ha tényleg érdekel és akkor szakmabeli emberek véleményét is megtudhatod, de ne sértődj meg!
8/61 anonim válasza:
Hogy lehet valakinek ennyire semmi önkritikája? Keress képet modellekről és tedd mellé a te képedet. Bocs, de szerintem ne égesd magad.
9/61 A kérdező kommentje:
hát ti hülyék vagytok
2013. okt. 6. 10:12
10/61 anonim válasza:
Ezen sírok "kicsit vad" :'DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!