Szíasztok. Modelkedni szeretnék sztetek lenne esélyem? Képek lennt
[link] (kicsit vad)
[link] (sminkel)
Van rolam videó is mert voltam a boon nap szépe
http://www.youtube.com/watch?v=_mkvikVXdS8
Sztetek lehetnék model? Köszi a válaszokat elöre is ;)
19/L
ragyogás, siker, pénz, esély, jövő
szerintem ő nem is te vagy.
Modellnek nem vagy megfelelő, ez a rideg tény. Az alakod nincs meg hozzá, nem vagy elég feszes sem. Ez főleg a hasadon látszik. A szemöldököd nem áll jól az arcodhoz. Az arcbőröd nekem nagyon öregnek tűnik, sokkal többnek, mint amilyennek egy 19 éves lánynak lennie kéne. Túl sok sminket használsz és túl sokat bulizol, ez meglátszik. A fogaid csálék kicsit. A hajad kezelni kéne, rettentő száraznak néz ki (túl sok vasalás, festés).
Gyanítom a videó megnézése után, hogy csak a melledért választottak meg, ami valóban jó, de csak a melled miatt nem lehetsz modell. Max melltartómodell, ha levágják a többi részed.
bocs nem akartam lehülyézni senkit csak feltörték valakik és ők írták
amúgy azért irtam ilyen kulcszókat mert nekem az álmom a modelkedés és nekem az lenne a siker és a ragyogás meg igy sztem könnyebb rákeresni és többen válaszolnak
kőszőnöm szépen mindenkinek aki támogat és a sok építő kirtikát lefogyok és elmegyek kozmetikába majd rakok képet későb megint és akkor majd eldöntitek jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!