Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szíasztok. Modelkedni szeretné...

Szíasztok. Modelkedni szeretnék sztetek lenne esélyem? Képek lennt

Figyelt kérdés

[link] (kicsit vad)

[link] (sminkel)

[link]

[link]

[link]

Van rolam videó is mert voltam a boon nap szépe

http://www.youtube.com/watch?v=_mkvikVXdS8

Sztetek lehetnék model? Köszi a válaszokat elöre is ;)

19/L

2013. okt. 5. 23:59
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
90%
imadom az ilyet. Kiirja, hogy modell akar lenni, de mindenki latja, hogy legalabb 20 kilo felesleg van rajta. Amikor ezt kozlik vele, akkor meg mi vagyuk a hulyek.
2013. okt. 6. 11:05
 12/61 anonim ***** válasza:
97%
Oh, hát nagyon nem...
2013. okt. 6. 11:14
 13/61 anonim ***** válasza:
95%

ragyogás, siker, pénz, esély, jövő

szerintem ő nem is te vagy.

2013. okt. 6. 11:22
 14/61 anonim válasza:
96%
Könyörgöm minek kerdezed meg az embereket , ha utána megserdodsz ( a mellesleg építő ) kritikajukon ?
2013. okt. 6. 11:34
 15/61 anonim ***** válasza:
92%

Modellnek nem vagy megfelelő, ez a rideg tény. Az alakod nincs meg hozzá, nem vagy elég feszes sem. Ez főleg a hasadon látszik. A szemöldököd nem áll jól az arcodhoz. Az arcbőröd nekem nagyon öregnek tűnik, sokkal többnek, mint amilyennek egy 19 éves lánynak lennie kéne. Túl sok sminket használsz és túl sokat bulizol, ez meglátszik. A fogaid csálék kicsit. A hajad kezelni kéne, rettentő száraznak néz ki (túl sok vasalás, festés).

Gyanítom a videó megnézése után, hogy csak a melledért választottak meg, ami valóban jó, de csak a melled miatt nem lehetsz modell. Max melltartómodell, ha levágják a többi részed.

2013. okt. 6. 12:07
 16/61 anonim ***** válasza:
96%
uhh nem :D
2013. okt. 6. 12:29
 17/61 Aurora117 ***** válasza:
98%
NEM! Semmikpépp! se aza alakod, se az arcod nem elég jó. Tucat vagy, ha egy modell el megy az ember mellet az utcán, az embernek meg kell utána fordulni. Túl nagy az önbizalmad. De tudod mit? Ha nekünk nem hiszel regisztrálj egy ügynökséghez, és nézd meg mit válaszolnak. Lefogadom, hogy elutasítanak. De útszéli örömlányként el tudlak képzelni ;)
2013. okt. 6. 14:10
 18/61 anonim ***** válasza:
95%
köszi,földobtad a napom:DDD nagyon ronda vagy és nincs modellalkatod.
2013. okt. 6. 14:49
 19/61 anonim ***** válasza:
100%
Az erős, hogy kövér vagy, viszont ízléstelen és csúnya arcú mindenképp.
2013. okt. 6. 15:13
 20/61 A kérdező kommentje:

bocs nem akartam lehülyézni senkit csak feltörték valakik és ők írták

amúgy azért irtam ilyen kulcszókat mert nekem az álmom a modelkedés és nekem az lenne a siker és a ragyogás meg igy sztem könnyebb rákeresni és többen válaszolnak

kőszőnöm szépen mindenkinek aki támogat és a sok építő kirtikát lefogyok és elmegyek kozmetikába majd rakok képet későb megint és akkor majd eldöntitek jó?

2013. okt. 6. 16:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!