Van esélyem modelkedni?
15/L
176cm és 46kg vagyok.
mellben: 81cm
derékben:57cm
csípőben:82
hosszú sötétbarna hajam van és zöld szemem.
OFF: Ilyen adatoknál én aggódom, ugyanis a 153 cm-hez vagyok 44 kg :S ha a 176 cm-hez 46 kg a megfelelő, akkor nekem 30-40 kg-nak kéne lennem?
ON: manapság már nagyon extra csajnak kell lenni, ha modellkedni akarsz, arc és test képet is kéne látni, mert az adatok kevesek
Nem elég, ha szép, kell benne lenni valami különlegesnek, amitől kitűnsz a sok babaarcú tucatcsaj közül.
Szerintem :)
Nem vagyok tucatcsaj. Sőt rühellem őket, az osztály 3/4 az. Buták és semmi eszük, Jaj egy kicsitbetörött a körmöm most mi lesz? hánynom kell az ilyenektől:)
Már bocsi:D
Rólam, és nem fényezésből: nem szeretek az ilyen beképzeltekkel beszélgetni, ha beszólnak inkább hagyom rájuk, nem majd ők fogják nekem megmondani hogy mit csináljak, egy kicsit önfejű vagyok, de attól barátcságos, és az öregek szerint eléggé tisztelet tudó. Ja és a helyesírásomat légyszi hanyagoljátok:D
17:15 szépen szedjél fel egy kicsit mert te vagy túl vékony
kérdező:csak akkor tudod meg ha beküldöd valahová,de te is hízzál majd egy picit mert tiniknél ez normális érték,felnőttkorra viszont az anorexia határán leszel,úgyhogy ne hallgass arra hogy fogyjál
Szerintem mindenképpen megér egy próbát!
Csak ha komolyan belevágsz, akkor nagyon nézz utána az adott ügynökségnek, mert sok az átverés! Lehúznak több százezerrel a portfólióval, meg jön a hitegetés, hogy persze hamar lesz munka, gyorsan megtérül az ára stb.
Meg szoktak lenni válogatások is nevesebb ügynökségeknél, ha találsz ilyent mindenképpen nevezz be, ott úgyis elmondják, hogy mik az esélyeid. (Persze azért nem kell mindennek bedőlni;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!