Szerintetek mennyi esélyem van arra, hogy modell legyek (KÉP)?
14 éves
171 cm
51 kg ( itt még fogynom kell)
Derék:62 cm
Comb:50 cm
Csípő:82 cm
Mell:80 cm
Kép1. : [link]
Kép2. : [link]
Kép3.: [link]
Kép4.: [link]
Jajj de bájos kis pofid van ;)
Egyébként ne igazán várj itt választ, mert 100 ember 100 véleménnyel jön majd. Érdeklődj inkább erre szakosodott oldalakon, helyeken.
Fogyni? Hova? Már most olyan gizda vagy, hogy csak na!
Inkább sportolnod kellene, hogy legyen valami formád is!
Az arcodról meg... 14 évesen minek egy kiló festéket magadra pakolni? hmm?
Köszönöm ,aranyosak vagytok :)
Utolsó kommentelő! Egyáltalán nem vagyok gizda, csak magas.Egy modellnél ez a normális kategória, a lehető legjobb ehhez a magassághoz 48-49 kg lenne. Nem hiszem, hogy egy kis szempillaspirál és szemceruza túlzott smink lenne... De köszönöm neked is a válaszodat.
3. képen mi történt a fejeddel?
Alakod megvan hozzá, a fejed viszont annyira átlagos, hogy mire a válasz gombra kattintottam, már nem is emlékeztem rá. Egy próbát azért megér.
picikét erősen fogalmazol. A második képen a hajam dominál,a harmadik-negyedikben pedig csak az alakom akartam megmutatni. Az első pedig az arcomról szól. Ezért nem lehet a kép röhejes.
Nem foglalkozok a testemmel? Előző évben még 58 kilogramm voltam. Eljártam futni,edzeni, egészségesen étkezem (túlzottan) , és sokat mozgok. Arról hogy nem vagyok formás nem tehetek, genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!