Ezek milyen méretek modellkedéshez? Van esélyem?
köszönöm mindenkinek:)
azt tudom, hogy sok modellügynökségénél a 60-as derék elvárás és a 62 még épp belefér, de pont egyik nap néztem talán a Visage vagy Trendattack oldalát, (már én sem tudom pontosan) és ott is volt egy lány, akinek 64-es dereka volt, tehát én ezt egyáltalán nem látom akadálynak.. simán letudok fogyni még ennél is jobban, ha kell
tavaly ilyenkor 69-es derekam volt és lehet, hogy hihetetlen, de egyáltalán nem voltam dagadt, főleg ehhez a magassághoz.. most télen jobban hasonlítottam egy anorexiáshoz, mint egészséges emberhez, szóval szerintem túlzás az, hogy egyáltalán nem felelnék meg az elvárásoknak. az arcom nem tudom mennyire megfelelő, de aki ért ehhez és tud segíteni, annak szívesen küldök képet:)
ja és az igaz, hogy sok modellel wc papírt etetnek, hogy ne legyenek éhesek+elmenjen az étvágyuk?:O mert ha ez igaz, bele sem vágok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!