Van esélyem modellkedni? (a többi lent)
Már régebbóta nagy vágyam a modellkedés,több ügynökség is felkeresett de nem voltam biztos benne,hogy megbízhatóak-e.
14 éves vagyok 173cm 48kg.Az arcom karakteres a szemem kék,nyúlánk alkatom van. Valaki tudna segíteni nekem,hogy melyik a megbízható ügynökség,és egyáltalán van-e esélyem be jutni?!:)
Nincs!
Keress inkább egy szakmát, és dolgozz.
Elsőnek igaza van nincs sok esélyed bekerülni ilyen helyekre.
Egyrészt ugye kell egy portfólió ahová az ember könnyen bekerülhet és a képeidet kiválogatják majd de az esetek nagy többségébe megfogják és kidobják a szemétbe.
A gond az hogy 173 cm az kevés erre, legalább 175 cm felett kell lenned de sok helyen 180 cm inkább. Barátnőm is megpróbálta 3 éve volt 18 éves, elment porfólióra mert oda behívták mondták neki hogy a 175cm az jó de a többi társaihoz képest nagyon kevés Alakja jó volt neki vékony, formás azzal nem volt gond, de még abba is belekötöttek. Nálam magasabb a csaj egyébként jártunk is, de még így sem kellett nekik. Pedig szép fotók készültek róla, sokan mondták hogy jó meg szép meg minden de a modellkedéshez kevés.
Persze ilyen alkalmi dolgok összejöttek volna neki de az a megélhetéséhez nem elég, inkább ő is tanulni ment.
Tanulj inkább.
szia:)
szerintem meg van esélyed!! már 14 évesen 173cm vagy és még nőni fogsz. És csak hogy tudd P. Barbi pont hogy 175 cm:)
Probáld meg. Magyarországon az Icon ügynökség jó azt halottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!