Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Van esélyem modellkedni? (a...

Van esélyem modellkedni? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Már régebbóta nagy vágyam a modellkedés,több ügynökség is felkeresett de nem voltam biztos benne,hogy megbízhatóak-e.

14 éves vagyok 173cm 48kg.Az arcom karakteres a szemem kék,nyúlánk alkatom van. Valaki tudna segíteni nekem,hogy melyik a megbízható ügynökség,és egyáltalán van-e esélyem be jutni?!:)

2013. júl. 19. 11:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%

Nincs!

Keress inkább egy szakmát, és dolgozz.

2013. júl. 19. 11:38
 2/19 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van nincs sok esélyed bekerülni ilyen helyekre.

Egyrészt ugye kell egy portfólió ahová az ember könnyen bekerülhet és a képeidet kiválogatják majd de az esetek nagy többségébe megfogják és kidobják a szemétbe.

A gond az hogy 173 cm az kevés erre, legalább 175 cm felett kell lenned de sok helyen 180 cm inkább. Barátnőm is megpróbálta 3 éve volt 18 éves, elment porfólióra mert oda behívták mondták neki hogy a 175cm az jó de a többi társaihoz képest nagyon kevés Alakja jó volt neki vékony, formás azzal nem volt gond, de még abba is belekötöttek. Nálam magasabb a csaj egyébként jártunk is, de még így sem kellett nekik. Pedig szép fotók készültek róla, sokan mondták hogy jó meg szép meg minden de a modellkedéshez kevés.

Persze ilyen alkalmi dolgok összejöttek volna neki de az a megélhetéséhez nem elég, inkább ő is tanulni ment.

Tanulj inkább.

2013. júl. 19. 11:43
 3/19 A kérdező kommentje:
ezzel nem jutottam előrébb.
2013. júl. 19. 11:45
 4/19 A kérdező kommentje:
Ezt a modellkedést nyilván én csak mellékes dolognak szánom,mert tudom hogy a későbbiekben nem tudnám eltartani magam ezzel,a másik,hogy még csak 14 vagyok és pár centit ígyis-úgyis növök folyamatosan(bár Palvin Barbi se 175) de azért köszönöm a válaszotok,várom a továbbiakat:)
2013. júl. 19. 11:53
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Palvin Barbit tolják előre elég rendesen, neked gondolom nincs olyan hátszeled, úgyhogy nem érdemes hozzá hasonlítani magadat.
2013. júl. 19. 12:14
 6/19 anonim ***** válasza:
34%
Nincsen. Milyen ügynökség keresett meg? Utcán akik kérdezgetnek? Mert azok minden normálisabban kinéző lányt behívnak :D 173 cm nagyon kevés, ezzel meg nem sokat mondtál hogy karakteres az arcod. Én személy szeirnt karakteresnek azokat hívom akik csúnyák. Ezt ne vedd sértésnek nem feltétlen rád értem, bár a modellek nagy része igen csak rusnyák:D Tisztelet az egy két kivételnek .. :D
2013. júl. 19. 12:21
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme nem volt feltenni itt ezt a kérdést. Egyrészt, itt a válaszolók zöme borzalmasan rosszindulatú és negatív. Ha azt mondanád, hogy takartónő akarsz lenne, arra is atz mondanák, hogy nincs esélyed. Másrészt, meg tényleg nincs honnan tudjuk, hogy nézel ki, de még ha látnánk se biztos, hogy meglátjuk benned azt, amit a modelügynökségek keresnek. Szóval az egyetlen megoldás, ha próbálkozol, aztán meglátod, hogy sikerül vagy nem.
2013. júl. 19. 12:26
 8/19 A kérdező kommentje:
nem képzeld nincs olyan hátszelem mint neki,azt a csajt nagyon nyomják és gyönyörű is tényleg..de én a kérdésemre akarok normális választ kapni nem Barbihoz hasonlítani másokat
2013. júl. 19. 12:28
 9/19 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszadóval nagyon egyetértek! Nem értem mért ilyen borzasztóan negatívak páran. Őszintén megmondva nem fogok válaszolni a rosszindulatú megjegyzésekre mert nem érdekelnek és meg fogom próbálni ezt a dolgot!
2013. júl. 19. 12:39
 10/19 anonim ***** válasza:
53%

szia:)

szerintem meg van esélyed!! már 14 évesen 173cm vagy és még nőni fogsz. És csak hogy tudd P. Barbi pont hogy 175 cm:)

Probáld meg. Magyarországon az Icon ügynökség jó azt halottam.

2013. júl. 19. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!