Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Van esélyem modellkedni? (a...

Van esélyem modellkedni? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Már régebbóta nagy vágyam a modellkedés,több ügynökség is felkeresett de nem voltam biztos benne,hogy megbízhatóak-e.

14 éves vagyok 173cm 48kg.Az arcom karakteres a szemem kék,nyúlánk alkatom van. Valaki tudna segíteni nekem,hogy melyik a megbízható ügynökség,és egyáltalán van-e esélyem be jutni?!:)

2013. júl. 19. 11:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,végre egy normális válasz:) amúgy én az IMG-nél olvastam,hogy hány cm..mivel ott modelkedett ha jól tudom:)
2013. júl. 19. 12:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Most őszinte leszek. Nem tudom feltűnt-e,de itt minden 3. kérdés a modellkedésről szól. Mert a média most ezt harsogja,hogy aki modell az hú. Osztályomból 4en akarnak modellek lenni, a barátnőm is. Tudok ez nemcsak annyiból áll,hogy felmész a színpadra riszálod a segged és már visznek is ki tokióba. Na de nem ez a lényeg.

Hanem,hogy mondjuk 100 magyar... áh 300 magyar modellből egy lesz világhírű. Nem véletlen,hogy nem tudunk mást felhozni példának csak ezt a barbi lányt (aki szerintem full átlag,smink nélkül meg egyenesen csúnya)

Elmehetsz portfóliózni és kiadhatsz érte egy havi fizetést kidobják a fenébe,mert nem. Engem is hívtak már,se sose mentem el mert ez PÉNZKIDOBÁS!

Azért próbáld meg és gyarapítsd azok sorát akik bosszankodnak,hogy kidobtak az ablakon ennyi pénzt érte.

2013. júl. 19. 14:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Viszont az sem jó, ha 180 centinél magasabb leszel. Az sem szeretik a modellszakmában. Ezeknél az ügynökségeknél jelentkezz, lehet online is: Visage, Icon, VM, Attractive. Ezen a négyen kívül nincs megbízható. Viszont mivel nem tudom, hogy hogy nézel ki, így nem tudom megmondani, hogy egyáltalán van-e esélyed.
2013. júl. 19. 14:21
 14/19 anonim ***** válasza:

a 173 jó, a kiló pedig lényegtelen, a csípő-derék-mell az, ami inkább számít.

irigy disznók, milyen gonoszak!:)

küldj magadról képet (natúr, ill. egészalakosat) az olyan ügynökségekhez, akik professzionálisak, náluk nem kell fizetned semmiért, hiszen ez egy munka. (icon -bár állítólag ők szeretik maguk felfedezni a modelljeiket, nem tudom, vm, visage, attractive.) ha ők azt mondják, hogy nincs esélyed, akkor fogadd el, DE NE A VÁLASZADÓK VÉLEMÉNYÉRE HAGYATKOZZ.

2013. júl. 19. 14:23
 15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm ezeket az érdekes és igaz kérdéseket !! Tudom,hogy nagyon nehéz dolog ez az egész mivel már nem 1 éve akarok ezzel foglalkozni..és én nemcsak hirtelen "fellángolásból" akarok az lenni,ezért se lettem végül semelyik ügynökségnél modell,mivel ha nem komoly ügynökség akkor inkább elfelejtem a dolgot..a hozzáértőknek pedig küldök képet ha kell:)
2013. júl. 19. 17:36
 16/19 A kérdező kommentje:
mivel írta az egyik válaszoló,hogy a csípő-derék-mell a fontos ugyebár 90-60-90 a max.ezért énis lemértem.. 84-56-80 az én méretem.
2013. júl. 19. 17:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Palvin Barbi 171 cm.. csak úgy szólok :) amúgy próbáld meg.. lehet, hogy sikeres leszel, lehet h lesz 1-2 modellmunkád oszt csá.. elég szépnek és karakteresnek kell lenni ahhoz, hogy valaki befusson nem csak magasnak és vékonynak.. barbika sem a legvéknyabb mégis gyönyörű ;)
2013. júl. 25. 14:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne kilókat írj, hanem körméreteket......
2013. aug. 21. 12:09
 19/19 A kérdező kommentje:
már leírtam:)
2013. aug. 21. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!