Van esélyem modellkedni? (a többi lent)
Már régebbóta nagy vágyam a modellkedés,több ügynökség is felkeresett de nem voltam biztos benne,hogy megbízhatóak-e.
14 éves vagyok 173cm 48kg.Az arcom karakteres a szemem kék,nyúlánk alkatom van. Valaki tudna segíteni nekem,hogy melyik a megbízható ügynökség,és egyáltalán van-e esélyem be jutni?!:)
Szia. Most őszinte leszek. Nem tudom feltűnt-e,de itt minden 3. kérdés a modellkedésről szól. Mert a média most ezt harsogja,hogy aki modell az hú. Osztályomból 4en akarnak modellek lenni, a barátnőm is. Tudok ez nemcsak annyiból áll,hogy felmész a színpadra riszálod a segged és már visznek is ki tokióba. Na de nem ez a lényeg.
Hanem,hogy mondjuk 100 magyar... áh 300 magyar modellből egy lesz világhírű. Nem véletlen,hogy nem tudunk mást felhozni példának csak ezt a barbi lányt (aki szerintem full átlag,smink nélkül meg egyenesen csúnya)
Elmehetsz portfóliózni és kiadhatsz érte egy havi fizetést kidobják a fenébe,mert nem. Engem is hívtak már,se sose mentem el mert ez PÉNZKIDOBÁS!
Azért próbáld meg és gyarapítsd azok sorát akik bosszankodnak,hogy kidobtak az ablakon ennyi pénzt érte.
a 173 jó, a kiló pedig lényegtelen, a csípő-derék-mell az, ami inkább számít.
irigy disznók, milyen gonoszak!:)
küldj magadról képet (natúr, ill. egészalakosat) az olyan ügynökségekhez, akik professzionálisak, náluk nem kell fizetned semmiért, hiszen ez egy munka. (icon -bár állítólag ők szeretik maguk felfedezni a modelljeiket, nem tudom, vm, visage, attractive.) ha ők azt mondják, hogy nincs esélyed, akkor fogadd el, DE NE A VÁLASZADÓK VÉLEMÉNYÉRE HAGYATKOZZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!