"ahogy láthattyátok a kamera előtt is jól mozgok (a videoban) "
Igen, jól mozogsz, főleg, hogy a videó 60%-ában fekszel, általában a videós mozgatja a kamerát, illetve ha néha a te tested is megrezzen, az csak a mellrázásaidnak köszönhető.
És szerintem nincsen különleges arcod, én biztosan nem szerződtetnék le veled, vannak nálad sokkal szebb NEM modell lányok, akik sokkal különlegesebb arccal rendelkeznek, testsúlytól függetlenül.
Remélem az élet megtanít egy kis önkritikára.
/Egy operatőr/
2013. okt. 11. 20:58
52/61 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
de nem értelek titekket, mi a baj az arcomal?
Túl nagy...
2013. okt. 11. 22:57
53/61 anonim válasza:
Nem,egyáltalán NEM hülyék.(Az,hogy nem teljesen ideillő nyelvezetet használtak,az más tészta.)Szerintem sem lehetsz modell.Sem az arcod,sem az alakod nem felel meg,sajnálom.Egyszerűen te másra születtél,másban vagy jó,erősíts rá arra!Hagyd ezt a vágyálmot,mert csak csalódni fogsz.
2013. okt. 12. 14:35
54/61 anonim válasza:
Hűha, ritkán találkozok olyan emberrel, akinek ennyire 0 az önkritikája :D
50en leírták, hogy mi a gond, de még mindig hangoztatja, hogy már pedig az ő arca nem csúnya. Oké főnök, vettük.
2013. okt. 13. 16:52
55/61 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem csak hogy nem vagy modellnek való és szép, de nagyon buta is vagy. Inkább tanulj!
2013. okt. 13. 17:04
56/61 anonim válasza:
Én is miskolci vagyok, és már kb egy éve azon röhögök hogy egyszerűen MINDENKIT elfogadnak napszépe-nek többek között téged is:Dmilyen igenytelen ez a miskolc itt is látszik:D
2013. okt. 19. 16:29
57/61 anonim válasza:
még mindig nem mutattál képet csúnyább modellekről :D
2013. okt. 19. 16:53
58/61 A kérdező kommentje:
hagyatok most jó?
2013. okt. 19. 23:47
59/61 anonim válasza:
Ha ebből a nagy egoizmusból nem adsz lejjebb, akkor biztos nem fognak örülni neked sehol sem.. nincs mire arcoskodnod, az az igazság, mert nem vagy a modellszakma nélkülözhetetlen eleme, azért mert van szilikonmelled. És ha nem haragszol meg a gereblyének szebb fogai vannak. Nem akarok ítélkezni, de a modellkedési vágyaidat gyorsan add fel.. Az hogy tudsz két kancsót dobálni, az egy dolog, az még nem jelenti, hogy jól is nézel ki. A másik meg, hogy rendben, szépnek tartod magad, csak meg ne szólalj, mert a sötétség csak úgy árad ki belőle, ahogy olvastam a kommentjeidet, ezt kellett hogy leszűrjem.
2013. okt. 20. 21:57
60/61 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Enyhén szólva még kicsit sem, egy leheletnyi esélyed sincs. Honnan jött ez az ötlet?
Nincs meg hozzá az alakod, az arcod pedig abszolút nem modelles..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!