Lányok? A leírtak alapján sztetek van esélyem végre barátnőt találni?
Külsőm: 186cm/65 kg kicsit sportos testalkat, barna haj, barna szem
Belső: nem szeretek tanulni(XD) okos, tanulásra lusta, szeretek edzeni kondizni, sportolni is szeretnék, csendes, visszahúzódó, bátor(havalakitől megkéne védenem egy lányt megvédeném, van kis humorom, segítőkész is vagyok.
186cm/65kg sportos és szeretsz kondizni?megvédenéd a csajt?
ropi ember lehetsz basszus,én is ilyen voltam,hosszú évek munkájával lettem 188cm 90kg és még mindig nem mondanám magam csak átlagos alkatúnak,nem izmosnak és sportosnak
ébredj már hülyegyerek
Nekem a soványságod nem jönne be. Én jobban szeretem ha a srácnak van teste, még az se baj ha mackós.
A többi tulajdonságaid közül egyedül a lustaságod, és a nem szeretsz tanulni tulajdonságod nem jön be.
De ugye nem ezen múlik, hogy lesz-e barátnőd vagy sem. Lehet tagadni, lehet gonosznak nevezni, de a külső is igencsak számít. Nem az, hogy jóképű, helyes vagy hanem az, hogy mi vonz engem a sráchoz.
Az én párom pl: nem jó képű. Mackós, kiálló fogakkal, de olyan igéző zöld szemei vannak amitől teljesen elolvadok. Persze vannak tulajdonságai amik emelik a rajongásomat is.
Az számít, hogy milyen kisugárzásod van, mivel tudod magadra vonzani a női nemet..
20/N
"csendes, visszahúzódó, bátor"
Ahham.. Meg hülye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!