Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Van még esélyem sztetek? 18.F
Voltam múlt héten egy házibuliban és ott megismertem egy lányt.
A haverom szervezte a bulit és látta, hogy nagyon jól elvagyunk és azt mondta ha gondoljuk akkor felmehetünk a szobájába.
Ez eddig tök okés meg minden ám amikor a dologra tértünk volna egyszer csak annyit mondott, hogy figyelj nem akarok izélni de légyszives ezt a gyors aids tesztet csináljam meg.
Ezt akkor ott nagyon rossz néven vettem, hogy ezt feltételezi rólam és azt mondtam neki, hogy na ide figyelj most kapsz egy ultimátumot.
Vagy lefekszünk és nem csinálom meg ezt és úgy teszünk mintha mi sem történt volna vagy pedig megcsinálom megvárom a negatív eredményt és elmegyek innen és baz.dmeg a jó k.rva anyádat válassz.
Utóbbi következett be mert így már félt akkor mondom jól van megcsinálom amíg ez kijön addig vártam természetesen negatív lett akkor próbált engem győzködni, hogy maradjak de akkor már nem érdekelt.
Nyomda festéket nem tűrő szavakkal küldtem el mindenhová amire csak a magyar nyelv képes és kimentem az ajtón akkor a haverom kérdezte mivan, mondom az, hogy ez egy idióta és ne haragudjon de nem akarok most itt maradni és a buliból is hazamentem.
Igen ám csak azóta telik az idő és egyre inkább bánom, hogy egy kis apróságot kellet volna lenyeljek egy nagyon jó élményért és már kezdem bánni.
Plussz a haverom is megtudta ugye miért volt ez és azt mondta valahol megért engem de ezt nem kellet volna így csinálnom és lehettem volna a lánnyal toleránsabb.
És egyébként még azt is megtudtam ráadásul, hogy lány a szüleivel is összeveszett most emiatt mert ők mondták neki ezt, hogy így csinálja ezt az egészet, hogy biztonságban tudja magát nagyrészt és emiatt ők vannak most nagyon rosszba.
És most emiatt is bűntudatom van.
Sztetek valahogy vissza tudom ezt az egészet forgatni?
"Csókkal a HIV azért nem terjed (bár a szájban mindig vannak apró sérülések), mert a nyálban a vírus mennyisége elenyésző. Természetesen fertőzés előfordulhat, ha a csók során a szájban vér van."
Ezek után mit gondolsz, hogy elfelejti ezt az undorító viselkedésedet? Örülj, ha ezek után egyáltalán nem pletykálja szét, hogy mekkora barom vagy, pedig megérdemelnéd.
Istenem, annyira gyerek vagy még a szexhez, ha nem érted, hogy minek kérte a tesztet. Gyerek és buta.
"Csókkal a HIV azért nem terjed (bár a szájban mindig vannak apró sérülések), mert a nyálban a vírus mennyisége elenyésző. Természetesen fertőzés előfordulhat, ha a csók során a szájban vér van."
Na ez tipikus Wikipédia baromság.
Az aids a nyálban is benne van
És egyébként alapból gumival is szexeltünk volna.
Ha még amiatt akarja ezt akkor azt mondom még talán valahol érthető.
De így ....
"talán valahol érthető"
Tényleg nagyon fiatal vagy a szexhez, mert nem talán, hanem biztosan érthető, pláne, ha alkalmikor van szó.
De én nem a nemi betegség miatt húzom gumit.
Én bíztam annyira az eddigi partnereimben.
Csak szimplán nem akarok senkit teherbe ejteni.
Ezért nyilván gumit azt eddig mindig húztam.
Szóval azzal nekem esni, hogy gumit azért hajlandó vagyok húzni sztem nem túl okos döntés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!