Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Van még esélyem sztetek? 18.F
Voltam múlt héten egy házibuliban és ott megismertem egy lányt.
A haverom szervezte a bulit és látta, hogy nagyon jól elvagyunk és azt mondta ha gondoljuk akkor felmehetünk a szobájába.
Ez eddig tök okés meg minden ám amikor a dologra tértünk volna egyszer csak annyit mondott, hogy figyelj nem akarok izélni de légyszives ezt a gyors aids tesztet csináljam meg.
Ezt akkor ott nagyon rossz néven vettem, hogy ezt feltételezi rólam és azt mondtam neki, hogy na ide figyelj most kapsz egy ultimátumot.
Vagy lefekszünk és nem csinálom meg ezt és úgy teszünk mintha mi sem történt volna vagy pedig megcsinálom megvárom a negatív eredményt és elmegyek innen és baz.dmeg a jó k.rva anyádat válassz.
Utóbbi következett be mert így már félt akkor mondom jól van megcsinálom amíg ez kijön addig vártam természetesen negatív lett akkor próbált engem győzködni, hogy maradjak de akkor már nem érdekelt.
Nyomda festéket nem tűrő szavakkal küldtem el mindenhová amire csak a magyar nyelv képes és kimentem az ajtón akkor a haverom kérdezte mivan, mondom az, hogy ez egy idióta és ne haragudjon de nem akarok most itt maradni és a buliból is hazamentem.
Igen ám csak azóta telik az idő és egyre inkább bánom, hogy egy kis apróságot kellet volna lenyeljek egy nagyon jó élményért és már kezdem bánni.
Plussz a haverom is megtudta ugye miért volt ez és azt mondta valahol megért engem de ezt nem kellet volna így csinálnom és lehettem volna a lánnyal toleránsabb.
És egyébként még azt is megtudtam ráadásul, hogy lány a szüleivel is összeveszett most emiatt mert ők mondták neki ezt, hogy így csinálja ezt az egészet, hogy biztonságban tudja magát nagyrészt és emiatt ők vannak most nagyon rosszba.
És most emiatt is bűntudatom van.
Sztetek valahogy vissza tudom ezt az egészet forgatni?
"Sztetek valahogy vissza tudom ezt az egészet forgatni?"
Hát írd meg a meséd folytatását is, ne nekünk kelljen befejezni amit elkezdtél.
Szánalmas, a lány helyében már el is mondtam volna mindenkinek, hogy mekkora tapló vagy, hadd riadjon el tőled az egész környék. Figyelj, fogadd el, hogy egy barom voltál (vagy) és a jövőben legyél értelmesebb.
23F
A kompromisszum felajánlásának pillanatában otthagytalak volna. Ez a stílus nem érte meg volna meg, hogy lefeküdjek veled. Bár a sztorit olvasva a lány is jobban járt, nem érsz semmit.
Ha lett volna egy csepp eszed, megcsináltad volna a tesztet problémázás nélkül és amíg vártuk orálisan kielégítitek egymást. Például.
Szánalmasan gyerekesen viselkedtél és ezzel teljesen jogosan le is írtad magad. Ne akard visszaforgatni, inkább a jövőre nézve legyen benned több ész és tartás. A kisgyerekek viselkednek így, amikor az anyjuk nem veszi meg a kinézett játékot.
22/L
Egy kicsit még bennem van ez az egész amikor még nem volt semmi akkor még ezt a ba.zdmeg a jó ku.rva anyádat nem mondtam neki akkor csak annyit mondtam amikor ezt elém rakta, hogy figyelj vagy lefekszünk e nélkül vagy pedig megcsinálom és nem fekszünk le.
Ezzel akartam rá egy kis nyomást helyezni de végül nem engedett.
És a tesztet nyilván azért csináltam meg, hogy abban a tudatban legyen, hogy az ő hibája miatt nem lett köztünk semmi mert különben minden rendben lett volna.
Aztán való igaz amikor meglett a negatív teszt és próbált győzködni akkor nagyon durván beszéltem már vele.
A homlokodra van írva, hogy AIDS-negatív vagy?
A lány nagyon jól tette, hogy óvatos volt, hiszen nem ismert Téged.
Az, ahogy viselkedtél, ha ez valóban mind elhangzott, akkor ez a lány soha az életben nem áll veled szóba. Kiábrándítóan viselkedtél és ne akard megmagyarázni a bizonyítványodat.
Ffi.
*Ha lett volna egy csepp eszed, megcsináltad volna a tesztet problémázás nélkül és amíg vártuk orálisan kielégítitek egymást. Például.
Azt egyébként halkan megjegyezném, hogy egy sima csóktól is lehet aidset kapni nemhogy egy franciától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!