Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudtára adnád első nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtára adnád első nagy szerelmednek,hogy az ő régi árulása szúrta el az egész felnőttkori magánéletedet ?

Figyelt kérdés
Azóta ugyanolyan emberekkel találkoztál, mint ő és ugyanazokkal a dolgokkal bántottak meg, teljes kudarccá vált a felnőttkori szerelmi életed.
2021. jan. 2. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 A kérdező kommentje:
58, sehol nem irtam, hogy kapcsolatfüggő vagyok, aki minidg olyanokkal van kapcsolatban, akik bánják. Ezt a kommentelők tették hozzá. Nem is minddel voltam párkapcsolatban és az árulás alatt pl azt értem, hogy a legutolsó eltulajdonitotta a szellemi munkámat,amiből hasznoh húzott. Ha már kiváncsi voltál, mire gondolok árulás alatt. Inkább nem szólok a topikhoz, marakodjon, akinek ahhoz van kedve és azért jár ide. Mindenki magát minősiti azzal, ahogy másokkal beszél - ezt most a 60-as kommenrjére is értem. Nevetséges. A moderátorok természetesen hagyják ezt a viselkedést, sokszor láttam már ,hogy nem jár retorzióval , ha valaki igy viselkedik.
2021. febr. 18. 14:31
 62/75 anonim ***** válasza:
100%

61-es tanulj meg olvasni 58-as vagyok. Nem tudom honnan vetted nem írtam azt amit te írtál. Olvasd újra.

Nekem is sajátították már ki a munkám nem párkapcsolat volt de eszembe nem jutott ilyen mint neked. A munkám mellé ami óraterv volt és bekerült egy szakmai módszertankönyvbe nem azt írta oda akivel jóban voltam hogy szakmailag látomozta hanem az hogy társszerző. Utána már nem bíztam benne és a barátság kezdeményt is befejeztem vele. Nem mondtam soha el neki hogy milyen érzés hogy kihasznált. Minek?

Mi köze a többi nőnek az elsőhöz?

Mindegyik ellopta a munkád?

Ezt saját magad vetíted ki.

2021. febr. 18. 15:27
 63/75 anonim ***** válasza:
84%

Amugy ha ennyire nem tudod feldolgozni hogy ellopták a munkád és kivetíted minden párkapcsolatodra akkor neked szükséged van egy pszihoterapeutára első sorban mert így kapcsolatban aki szeretne is elüldözöd magad mellől. Csak saját magad tudod "átprogramozni" mondjuk hogy körültekintőbb vagy és bízol is.

Amúgy ettől vannak neccesebbek is.

2021. febr. 18. 15:32
 64/75 anonim ***** válasza:
48%
Amugy a modik nem hagyják csak látszik hogy nem olvastad az ASZF-et. Sot azt sem tudod hol a jelent gomb.
2021. febr. 18. 15:48
 65/75 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem mondanám el. Egyrészt, nem érsz el vele semmit, másrészt két eset után nagyban a te felelősséged is... ha tudod, hogy milyen típus nem jó, akkor nem azt választod dafke harmadjára, negyedjére is, csak mert "az indít be".
2021. febr. 18. 16:12
 66/75 anonim ***** válasza:

Csak az a bökkenő hogy a legutolsó szerelme művelte ezt és nem az első. Szöveget tudunk értelmezni. Mit csinált az első?

Kezd katyvaz lenni úgy érzem.

2021. febr. 18. 17:18
 67/75 anonim ***** válasza:
64%

" Nem is minddel voltam párkapcsolatban"

Miért van olyan érzesem hogy neked is vaj van a füled mögött?

2021. febr. 18. 17:20
 68/75 anonim ***** válasza:
100%
Szellemi munka könyv vagy fotó vagy festmény vagy micsoda?
2021. febr. 18. 17:22
 69/75 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt megmondtam neki, nekem megkönnyebbülés volt. Persze kicsit megmosolygott, o se hitte el, hogy ez mind miatta van, mint ahogy a lelkem mélyén én is érzem,hogy igaza van, de akkor is venném el még mindig ami történt.
2021. szept. 9. 04:23
 70/75 anonim ***** válasza:

Nincs értelme. Már akkor közölted, amikor szakították.

Egyébként ilyen nincs. Onnan, hogy elváltatok, már a te további választásaidon múlt az életed.

Nyilván értek másféle árulások is.

Az élet ilyen. Tudomásul kell venni, s minde kudarcból építkezni,

Az árulások oka mindig az, hogy nem vagytok valamilyen szempontból egymáshoz valók.

2021. okt. 20. 05:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!