Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinálok rosszul mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul mindig ha egész életemben csak csalódtam a szerelemben?

Figyelt kérdés
Egész 34 évem alatt mindig úgy jártam hogy amikor próbálkoztam közel engedtek magukhoz a nők majd ellöktek és többé nem kerestek. Emiatt a próbálkozás és néha valamennyi ismerkedésen túl semmire sem jutottam így nem is volt még barátnőm. Sok ilyen volt és mind ugyanúgy végződik ezért feladtam hogy lesz valaha barátnőm. Ha nem tennék érte akkor azt mondom hogy oké de általában a tőlem telhetőt teszem meg azért hogy sikerüljön és az sem ér semmit. Miért kerülök mindig ugyanabba a helyzetbe?
2020. dec. 28. 16:43
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Általában a tőlem telhető úgy néz ki hogy kedves vagyok velük, igyekszem megismerni őket őszintén beszélek magamról nekik hogy minél egészebb képet tudjanak alkotni rólam. Elmondanak ők is sokmindent magukról, és kialakult néha egy bensőséges viszony. Aztán mintha nem is ismernének. Úgy állnak hozzám pár nap múlva...
2020. dec. 28. 16:47
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy elég jó. Ezek szerint a szintendről tudtál nőt szerezni, csak aztán nem maradtak meg. Legyél gazdag. Maradni fognak. Sőt jönnek majd maguktól.
2020. dec. 28. 16:48
 3/15 anonim ***** válasza:
Esetleg állj le szinten aluliakkal. Nők anyukájuktól azt tanulták ők jobbat érdemelnek. Ha kifognak egy szinten felülit ragaszkodni fognak fogga-körömmel.
2020. dec. 28. 16:49
 4/15 anonim ***** válasza:

Tudod-e az okát, amiért némi ismeretség után elutasítottak a nők?

Esetleg sejted, mi volt az oka?

Elemezd az eddigi kapcsolataidat, volt-e olyan, amit a nők határozottan elutasítottak, de Te csak mondtad a magadét és igyekeztél őket meggyőzni a magad igazáról?

Írj bővebben!

Ffi.

2020. dec. 28. 16:49
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom az okát. Nem traktáltam soha senkit dumaáradattal. Ennyit tettem amit leírtam bővebbet nem tudok róla. Utána néha esélyem sem volt megtudni az okát és néha nem is érdekelt keserűségemben
2020. dec. 28. 16:55
 6/15 anonim ***** válasza:
Nő vagyok. 25 éves koromig csak csalódtam. Aztán egyszer átgondoltam mi is lehet velem a baj. Igen, szintemen felüli férfiak vonzottak, aztán olyan is volt aki nem jutott még túl az exén. Miután megvilágosodtam már nem értek csalódások. Kérdező, valamit elhibázol. Rossz a cél csoport akikkel kezdeni szeretnél. Gondold végig.
2020. dec. 28. 17:16
 7/15 A kérdező kommentje:
De honnan tudhatnám hogy ki a jó célcsoport? Nincs senki sem felcimkézve
2020. dec. 28. 17:36
 8/15 anonim ***** válasza:
17%
7-es hogy a picsába ne lenne, ne legyél hülye. Egyszerű, keresgélj a kurvа ronda nők között. Garantált a találat.
2020. dec. 28. 17:39
 9/15 anonim ***** válasza:
71%
Valószínűleg szimplán csak túl normális voltál, ha először közel engedtek, aztán mégis leléptek. Ezt elég sok pasi megtapasztalta, mielőtt átment parasztba és sikeres lett. Szóval, csak ne légy ennyire kedves, megértő és hasonló dolgok, mert ez senkinek sem kell.
2020. dec. 28. 18:16
 10/15 A kérdező kommentje:
Semmilyen sem leszek mert beleszarok az egészbe mostmár
2020. dec. 28. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!