Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinálok rosszul mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul mindig ha egész életemben csak csalódtam a szerelemben?

Figyelt kérdés
Egész 34 évem alatt mindig úgy jártam hogy amikor próbálkoztam közel engedtek magukhoz a nők majd ellöktek és többé nem kerestek. Emiatt a próbálkozás és néha valamennyi ismerkedésen túl semmire sem jutottam így nem is volt még barátnőm. Sok ilyen volt és mind ugyanúgy végződik ezért feladtam hogy lesz valaha barátnőm. Ha nem tennék érte akkor azt mondom hogy oké de általában a tőlem telhetőt teszem meg azért hogy sikerüljön és az sem ér semmit. Miért kerülök mindig ugyanabba a helyzetbe?
2020. dec. 28. 16:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
10-es, ha őszintén sikerül majd elérned ezt a szintet az lesz a legjobb. Inkább tanulj újabb nyelveket, másik diploma, utazz a haverjaiddal, dolgozz többet és fordítsd a megkeresett pénzt magadra. Azt nem veszi el tőled senki.
2020. dec. 28. 18:43
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Sőt, ha esetleg 2-3 milliót össze tudsz szedni havonta, akkor már egész jó nőt tudsz majd magadnak venni.
2020. dec. 28. 18:44
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
Hát ha sok ilyen volt, akkor az egyik se szerelem volt, abban nem csalódhattál, mert ha abban csalódnál, akkor utána 5-10 évig rá se tudnál nézni más nőre.
2020. dec. 28. 18:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérdező,

ne add fel!!! Te is megérdemled azt, hogy szerelmes légy, hogy legyen egy megbízható társ melletted az életben. Nem tudom hány leányban csalódtál, de tudatosítsd magadban, hogy a párkeresés az nagy válogatás a sok lehető között. Eddig nem jöttél be nekik, de - ugye - Te sem közelítettél mindegyikhez, akivel találkoztál? Tehát Te is válogatsz. A lányok is ezt teszik.

Fel a fejjel, hajrá!

Ffi.

2020. dec. 28. 18:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem érdekel
2020. dec. 28. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!