Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőcsábász pasi, aki szinte egész életében csak szórakozott a nőkkel képes szerelembe esni?
Figyelt kérdés
Képes lenne hosszabb ideig összejönni valakivel? Esetleg örökre?2016. aug. 29. 20:31
2/23 anonim válasza:
Igen-szerintem és hűséges is tud lenni.
3/23 anonim válasza:
Mindenki képes a változásra, ha akarja!
Tehát itt is, ez a pasi is képes szerelembe esni és képes hosszabb ideig megmaradni egy nő mellett, ha ő is akarja!
4/23 anonim válasza:
Szerintem is képes igazi őszinte szerelemre, amíg nem jön a képbe egy új nő. :D
5/23 anonim válasza:
Hogy ne!majd a te kedvedèrt meg változik.....
6/23 A kérdező kommentje:
És kb mennyi idő után jöhet a képbe egy másik csaj. Bár őszintén szólva úgy érzem, hogy képes lennék megtartani egy ilyen pasit...
2016. aug. 29. 20:42
7/23 anonim válasza:
Képes, akár minden alkalommal és majd minden nőbe szerelmes lenni.
8/23 anonim válasza:
Igen, de az a nő nem olyan "sablon" nő lesz, mint a többi, akik már rögtön eltökélték magukban, hogy "na majd én megváltoztatom!". Rég rossz ha már ezen kattogsz.
9/23 A kérdező kommentje:
Magyarul addig marad meg egy nő mellett, ameddig nem jön egy másik számára tetsző nő. Akár hónapok, akár évek...
2016. aug. 29. 20:46
10/23 A kérdező kommentje:
Milyen sablon nő? Aki fog tudni főzni, mosni, gyereket nevelni vagy az, aki minden téren fullos?
2016. aug. 29. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!