Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy a párom szeret, ha szinte egész nap módosult tudatállapotban van?

Figyelt kérdés
Minden egyes nap szív, ami elég nagy probléma így is. De nem tudom eldönteni, illetve nem látom, hogy pl. mitől is érzi jól magát igazából, vagy hogy mennyire van elvarázsolva a szertől.
2016. júl. 20. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát így sehonnan se tudhatod.
2016. júl. 20. 21:57
 2/6 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%
Talán ez az eddigi legegyszerűbb kérdés a gyk történelmében. Abból tudhatod,hogy nem szeret,hogy minden nap szív. Ha szeretne,letenné,segítséget kérne. Ez nem “elég nagy probléma“,hanem b@romi nagy probléma!
2016. júl. 20. 23:08
 3/6 A kérdező kommentje:

már 10 éve csinálja

nem fogja csak úgy hirtelen abbahagyni

2016. júl. 21. 01:15
 4/6 anonim ***** válasza:

furán is viselkedik, vagy csak szív, és te rámondod, hogy most módosult tudatállapotban kell lennie?

te szereted így a személyiségét? ismered, milyen fű nélkül?

az a jóbarátok-rész jut eszembe, mikor Rachelnek alkoholista fiúja lett. leszoktatta a piáról, aztán elhagyta, mert pia nélkül unalmas volt a fickó.

egyébként a mindig józan emberekről se tudhatod biztosan, hogy szeretnek, a fű nem egy ilyen bújkálós dolog, hogy eltűnik minden érzelemkifejezés.

nekem sose jutott még eszembe ez, nem érdekel, ki szív, ki nem.

2016. júl. 21. 06:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert ha szeret, akkor egyébként szívesen lennél együtt egy drogfüggővel...?

Ne haragudj, de szerintem gondold meg kétszer...

Biztos én vagyok fordítva bekötve, de nekem sem alkoholista, sem drogfüggő nem kéne, ahogy szerencsejátékos, nőcsábász és kapcsolatfüggő, vagy skizofrén pasi sem, akár szerelmes, akár nem.

Még csak alkalmi szexre se, nem hogy párkapcsolatra.

Most nem azt mondom, ha párszor elszív egy füves cigit, akkor akasszuk fel, mert aki Szilveszterkor bekarmol, azt se kiáltom ki alkoholistának. De ha minden nap megissza a maga négy üveg sörét, vagy két üveg borát, hogy jól érezze magát, azt már igen.

Elég nagy probléma így is. Ezt te írod.

Ha szeret téged, akkor nem lesz akkora gond? Ettől olcsóbbra jön ki a havi adagja, nem fognak károsodni a spermái, kevésbé lesz függő, vagy jobban elfogadják a szüleid?! Mert szerintem NEM.

2016. júl. 21. 10:27
 6/6 A kérdező kommentje:
De naívan azt hiszi az ember, hogy na majd miatta abbahagyja, és leteszi ezt. És aztán jön a szembesülés, hogy nem fogja csak miattam abbahagyni, mert túl gyenge hozzá, és nem tudom, hogy megéri-e nekem ezért vele tovább foglalkozni, hogy vajon milyen lehet, ha valójában nincs beszívva. Bár már láttam olyan állapotban, de akkor minden baja volt, hogy nem volt anyag.
2016. júl. 21. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!