Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudtára adnád első nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtára adnád első nagy szerelmednek,hogy az ő régi árulása szúrta el az egész felnőttkori magánéletedet ?

Figyelt kérdés
Azóta ugyanolyan emberekkel találkoztál, mint ő és ugyanazokkal a dolgokkal bántottak meg, teljes kudarccá vált a felnőttkori szerelmi életed.
2021. jan. 2. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy jól a szemébe vágnám, ezt te képzelted a kérdésbe. Higgadtan is el lehet mondani, nem gonodltam, hogy leüvölteném a fejét. A lelki nyomorékot pedig kikérem magamnak. Köszönöm.
2021. jan. 2. 15:37
 12/75 anonim ***** válasza:
93%
10: vagy nem jönne le neki semmi, mert már régen túllépett rajtad, lehet, hogy kb azt sem tudja, hogy ki vagy, és kb pont ennyire érdekli az egész
2021. jan. 2. 15:37
 13/75 anonim ***** válasza:
90%

4.

De erre csak azt lehet mondani, hogy "igen" vagy "nem". Minden más csak "felülbírálása" (WTF?) a kérdésednek.

2021. jan. 2. 15:39
 14/75 anonim ***** válasza:
91%

Ismered azt a mondást?: "amikor először hibázol az a te hibád, amikor másodszor hibázol az már az én hibám" - mert megengedtem.

Ha sorozatosan ugyanolyan emberekkel jösz össze, az a te hibád. Gyerekkorodból hozod a mintát. Nem az első pasid/nőd hibája. Ennek inkább nézz utána jobban. Valamit ugyanis félre értettél a pszihológiai olvasmányaidban.

2021. jan. 2. 15:40
 15/75 anonim ***** válasza:
90%

Őszintén, mit vársz ettől? Csak leégeted magad. Le sem sajnálja ő mi van veled.

Az sem teljesen egészséges, hogy erre fogod az egész felnőtt életed sikertelenségeit. Az 1. exedet követő többit miért nem hibáztatod? Veled nincs semmi gond?

2021. jan. 2. 15:43
 16/75 A kérdező kommentje:
Igen, gyerekkoromból hozom, de nem a szoptatásomat szúrta el az anyukám, hanem a vele való kapcsolatom volt az indok. Az, hogy hagytam, nyilván az én felelősségem, ezt sem vitattam. Az árulást viszont ő követte el, amiről igenis tehet. ezért is tettem fel a kérdést.SEmmit nem értettem félre a pszichológiai olvasmányaimban. Te szakember vagy ?
2021. jan. 2. 15:44
 17/75 anonim ***** válasza:
94%

16: hajaj, öndiagnosztika? Erre még a legkomolyabb szaktekintélyek sem vállalkoznak :D

Egy aprócska kérdésem lehet? Honnan tudod, hogy az 1. számú kapcsolatod volt a gyökérok, és nem már korábbról hozol egy mintát/sérülést, ami elvezetett az 1. számú kapcsolathoz?

De tegyük fel, hogy igazad van, és tényleg az a gyökérok. Akkor miért nem sikerült ennyi idő alatt feldolgozni?

Ha olvasol a témáról, akkor gondolom ezeket az egyszerű kérdések is könnyen megválaszolhatóak, hiszen semmit nem értettél félre.

2021. jan. 2. 15:46
 18/75 A kérdező kommentje:
évekig olvastam a témáról és két közeli barátom pszichológus. légy kedves, nem mondd meg nekem pár mnodat alaapján, hogy félre értettem valamit.
2021. jan. 2. 15:47
 19/75 A kérdező kommentje:
Aki a kérdésre válaszol(t), annak köszönöm. A feltett kérdésem miatt nme szeretnék senkinek magyarázkodni, nme hiszem, hogy más a kérdéseken és az én öndiagnosztikámon kéne nyűglődnünk.
2021. jan. 2. 15:49
 20/75 anonim ***** válasza:
85%

"évekig olvastam a témáról és két közeli barátom pszichológus"

Az én közeli barátom meg agysebész! gyere, megműtelek, és megoldódik minden gondod

2021. jan. 2. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!