Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtára adnád első nagy szerelmednek,hogy az ő régi árulása szúrta el az egész felnőttkori magánéletedet ?
4.
De erre csak azt lehet mondani, hogy "igen" vagy "nem". Minden más csak "felülbírálása" (WTF?) a kérdésednek.
Ismered azt a mondást?: "amikor először hibázol az a te hibád, amikor másodszor hibázol az már az én hibám" - mert megengedtem.
Ha sorozatosan ugyanolyan emberekkel jösz össze, az a te hibád. Gyerekkorodból hozod a mintát. Nem az első pasid/nőd hibája. Ennek inkább nézz utána jobban. Valamit ugyanis félre értettél a pszihológiai olvasmányaidban.
Őszintén, mit vársz ettől? Csak leégeted magad. Le sem sajnálja ő mi van veled.
Az sem teljesen egészséges, hogy erre fogod az egész felnőtt életed sikertelenségeit. Az 1. exedet követő többit miért nem hibáztatod? Veled nincs semmi gond?
16: hajaj, öndiagnosztika? Erre még a legkomolyabb szaktekintélyek sem vállalkoznak :D
Egy aprócska kérdésem lehet? Honnan tudod, hogy az 1. számú kapcsolatod volt a gyökérok, és nem már korábbról hozol egy mintát/sérülést, ami elvezetett az 1. számú kapcsolathoz?
De tegyük fel, hogy igazad van, és tényleg az a gyökérok. Akkor miért nem sikerült ennyi idő alatt feldolgozni?
Ha olvasol a témáról, akkor gondolom ezeket az egyszerű kérdések is könnyen megválaszolhatóak, hiszen semmit nem értettél félre.
"évekig olvastam a témáról és két közeli barátom pszichológus"
Az én közeli barátom meg agysebész! gyere, megműtelek, és megoldódik minden gondod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!